2777
2789
عنوان

الهی به رقیه

280 بازدید | 5 پست

سلام و نور 

دوستان چه شبی بهتر از امشب که متوسل بشیم به در خونه ی زهرای سه ساله با گفتن ذکر الهی به رقیه از دستای مبارک خانم حضرت زهرا و خانم حضرت ام البنین شیرینی این ایام رو بگیریم 

خانم حضرت رقیه نور دیدگان حضرت عباس و قوت قلب امام حسین فقط کافیه یه سر برای باباش خم کنه 

حاجت ها داده میشه خدایا به آبرو و عزت امام حسین و حضرت ابوفاضل هرکسی هر خواسته ایی داره اون رو حاجت روا بگردون و با دعای خیر این خاندان بزرگوار مارو ببخش و بیامرز اموات مارو مشمول رحمت خودت قرار بده به حق این شب عزیز مریض های مارو شفا بده و لباس سبز عاقبت بخیری و ازدواج سالم رو به تن جوان های ما بپوشان به حرمت ذکر الهی به رقیه 

نذر ظهور 

لطفا تعداد ندین حتی با گفتن یه دونه از این دکر توی این امر شریک بشید  

به رقیه خاتون اللهم عجل لولیک الفرج 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

اللهی به رقیه 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
اللهی به رقیه  ❤

حاجت روا بشی گلم به حق خانم سه ساله

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجت روا بشی گلم به حق خانم سه ساله

قربونت برم ممنون 

امشب واقعن نیاز داشتم به این حس و حال خوب 

فردا یک معامله خیلی مهم دارم 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
قربونت برم ممنون  امشب واقعن نیاز داشتم به این حس و حال خوب  فردا یک معامله خیلی مهم دار ...

برات کلی دعا میکنم 💚🎀

🌺یه برنامه برای موبایل ساخته شده است در مورد ذکر صلوات، یه قسمتی داره که با هزار و یک اسم خداوند بر پیامبر صلوات میفرستی در حالی که هزار و یک لقب و اسم پیامبرﷺ را ذکر میکنی. باور کنید معجزه است.

🌺یا اینکه دعایی هست که پیامبر عزیز اسلام فرموده اند آنقدر خواندنش عظمت و ثواب دارد که میترسم مردم عبادت را رها کنند و به این دعا اعتماد کنند، این دعا و دعاهای معجزه گر دیگری داریم در این اپلیکیشن دانلود بفرمایید تا حس کنید در باب الرحمه الهی پا گذاشته اید👇

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

بِسم الله الرّحمنِ الرَحیٖم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

❤️اپلیکیشن "هزار و یک صلوات"

❤️این اپلیکیشن را دانلود کنید:

🌟فوق برنامه ای در مورد صلوات

🌟هر چه صلوات روایت شده

🌟عظیم ترین ذکرهای صلوات

🌟بیش از پنج هزار ذکر صلوات

🌟دنیایی از ذکر و دعاهای استغفار 

🌟دنیایی از تسبیحات خداوند

🌟دعاهای شکرگزاری درگاه خداوند