2777
2789
اره من همش نفرینش میکنم زندگیمو داغون کرده

مطمئن باش با تاپیکای من حالت بهتر میشه یکی از کاربرهای سایت دیگه حالش اونقدر بد بود میگفت باید برم تیمارستان مدام گریه می کرد و مریض بود الان خیلی بهتره یکی از تاپیک ها از من تشکر کرد که همه جوره کمکش کردم بخوای میگم چیو سرچ کنی خودت ببینی تاپیکشو

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  
اره من همش نفرینش میکنم زندگیمو داغون کرده

و البته خیلی از کاربرهای دیگه هم استفاده کردن راضی هستن  

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل گوگل بزنم؟

آره عزیزم میتونی عضو هم بشی اگه دوست داری