۱۶ سالگی ازت خواهش میکنم سن خوبی برام باش تو بیا و اشکام و پاک کن تو بیا و لبخند و به صورتم بیار ۱۶ سالگی دوست دارم با اینکه نمیدونم چیا تو انتظارمه🙂❤️
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای جانم عزیزدلممممم منو یاد 16 سالگی خودم انداختی چقدر دوران خوب و با نشاطی این سن کاش میشد برگردم به این سن واقعا ... امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم حال دلت هم همیشه خوب باشه و همیشه به آینده امیدوار باشی ❤️❤️ تولدت مبارک خوشگلم یه نصیحت کوچولو از من به تو : سعی کن از این سن بهترین استفاده رو ببری که از بهترین زمان ها زندگی هر آدمیه برای آینده از الان برنامه ریزی کن و هدف بزار و نزار هیچ چیز و هیچ کس مانع تو بشن ❤️❤️ اتفاق های خوب و بد مدام در جریانن نزار به اتفاق بد تا مدت ها روت تاثیر بزاره به خودت بیشتر از هرکسی اهمیت بده ، بازم تولدت مبارک کوچولو قشنگ ❤️❤️