2777
2789
عنوان

پنیک

106 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

کسایی که حمله پنیک یا همون پانیک رو تجربه کردن یا تو اطرافیانشون همچین موردی بوده یا علم لازمش رو دارن

لطفا کمکم کنن🤦🏽‍♀️

کسی که قبلا پنیک رو بارها تجربه کرده ولی الان چند ماهی هست که دچارش نشده اما الان دمای بدنش بدون هیچ دلیلی بالا هست و مدام گرمشه شدیدددا به طرز غیر طبیعیی

می‌تونه ربطی به پنیک شدنش تو گذشته داشته باشه؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

میشه بگی چند سالته

من یا کسی که درباره‌اش صحبت کردم؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون که دربارش صحبت کردی

۲۳ سالشه

نمیدونم والا منم ۳۸ هستم  و پنیک داشتم و الان با دارو کنترله  دقیقا همینجوری هستم  ...

به شدت گرمشه

جایی که زندگی می‌کنه هوا خنکه

تمام سیستمای گرمایشی خونه رو خاموش کرده

ولی گرمشه

یه پزشک بهش گفت عوارض پنیکه

ولی اخه در این حد؟🙁

هیچ راه حل دیگه ای برای اینکه کمتر گرمشون بشه نیست؟

واقعاااا 

یعنی اینطوریه

من جای گرمسیرم 

ولی خب دوهفته قبل که ابنجا بارون بارید همه میگن سرده

حتی شوهر من که گرماییه شدید میگه سرده

بعد من سرمایی همش گرممه

پس بهتره برم دکتر 

دکترم بهم گفت کاری داشتی میتونی زنگ بزنی و سوالتو بپرسی

بپرس ازش چه دارویی میخوره 

من یه شب از خواب بیدار شدم خیس بورم حس کردم دارم سکته میکنم