2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماله من به هیچی اعتقاد نداره نه تولد نه سالگرد فقط روززن یه شاخه گل اورد همین اونم چون توخیابون دیده ...

عزیزم .... ایشالا درست بشه ، نمیدونم چرا بعضیا اینقدر شانس دارن و خوشبخت میشن ، بعضیا هم نه

من که خوشی ندیدم نمیدونم چرا به خدا دل کسی روهم نشکستم وفقط صبرکردم

منم همینطور دل هیچ کسو نشکستم،  ولی شانسم اینطوریه ، آخه واقعا یه کادو ولنتاین یا یه شاخه گل چقدره مگه قیمتش که اینطور دل ما رو میشکنن ، همسر سابقم که اینقدر مشکلاتمون زیاد بود جدا شدیم ، الان هم با این آقا آشنا شدم ، قصدش ازدواجه ، ولی سرد برخورد میکنه ، و احساس میکنم خسیسه ، ولی دوست داریم همو ، خسته شدم

منم همینطور دل هیچ کسو نشکستم،  ولی شانسم اینطوریه ، آخه واقعا یه کادو ولنتاین یا یه شاخه گل چق ...

منم اصلا حال دلم خوب نیست تاپیکام وبخونی متوجه میشه خسته ام به خدا به خاطربچه هام موندم

منم اصلا حال دلم خوب نیست تاپیکام وبخونی متوجه میشه خسته ام به خدا به خاطربچه هام موندم

چقدر ما زنا باید ضربه بخوریم همش از طرف مردا ، مگه ماگناهمون چیه ، ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم ، الان میرم تاپیکاتو میبینم

خوندم تاپیکاتو عزیزم ، نمیدونم چرا مردا تا وقتی یه زنو از دست ندن قدر نمیدونن ، برات دعا میکنم زندگیت بهتر شه عزیزم