2789
عنوان

نامرد

161 بازدید | 17 پست

شوهرم برا خودش نت خریده یه هفتس نمیخره برا من که گوشیو نگا نکن برا خودش خریده سر کار نگا میکنه از صب میگم ببینم ه منم میگه بخرم ولی نه اصن معلوم نمیکنه که برا خودش خریدم منم عصر با شارژ آزاد رفتم نگا کردم اینستا انلاین بوده سرکار اومده خونه گوشیو دستش نمیگرفت که معلوم نباشه برا خودش نت خریده انگا من میخواستم بخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما  خیال کردیم این تحفه  ها فقط نصیب ما شدند  بگو نسل اینجور ادم  ها هرگز منقرض ...

🥲یه ساآره اشکم بند نمیاد مث بچه ها نشستم گریه میکنم میگم من صب تا شب بیکار تو خونه درو دیوار نگا میکنم اون سرکار وقت پیدا کردنی میره اینستا

🥲یه ساآره اشکم بند نمیاد مث بچه ها نشستم گریه میکنم میگم من صب تا شب بیکار تو خونه درو دیوار نگا می ...

خودت نمیتونی بخری؟ یه کارت بانکی بگیر هرچند وقت یکبار برات پول بزنه رمز دوم پویا براش فعال کن خودت بخر

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
🥲یه ساآره اشکم بند نمیاد مث بچه ها نشستم گریه میکنم میگم من صب تا شب بیکار تو خونه درو دیوار نگا می ...

برای چی گریه 

تلاش کن 

درست را ادامه بده 

یه کار نیم وقت پیدا کن 

برو سر کار 

یا تو خونه یه هنری داشته باش 

هزاران هنر هست 

کمی از پدرت یا از پس انداز خودت یا مادرت کمک بگیر بگو بعدش که به درامد رسیدم 

خورد خورد میدمش