2777
2789
عنوان

طراحی سایت

88 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

اینجا کسی هست کار طراحی سایت وارد باشه

من میخوام برم ورد پرس یاد بگیرم و حتما کلاش برم کدوم دوره آموزشی و از کدوم موسسه رو تایید می کنید؟

خدایا تنهامون نزار

نمیخواد کلاس برید آموزش رایگان تو نت ریخته

ولی همه چین یاد گرفتنش نیست

بعد یاد گیری آیا میتونید ۲۴ ساعته براش وقت بذارید و پشتیبانی کنید کاربر ها رو

میتونید هزینه ماهانه تبلیغات برای ۶ ماه و هر ماه ۶ میلیون رو پرداخت کنید؟برای جذب مشتری؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید تبلیغات چی؟

شما طراحی سایت که کردید برای خودتون میخواید یا برای فروش؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
یاد بگیرم و انجام بدم برای فروش و انجام سفارش

یاد گرفتنش بین ۱ ماه تا سه ماه طول میکشه ولی به این راحتی نیست که طراحی کردید بعد بفروشبد

سایتی که طراحی میکنید باید مشتری پیدا کنید براش برای جذب مشتری هم حداعقل باید ۶ ماه تبلیغات کنید هزینه ماهانه تبلیغات بین ۴ تا ۶ میلیون هست

سایتی که طراحی میکنید نیاز به پشتیبانی داره باید وقت داشته باشید براش صبح ظهر عصر مشتری پیام داد برید برسی کنید مه مشکل از کجاست

یاد گرفتنش بین ۱ ماه تا سه ماه طول میکشه ولی به این راحتی نیست که طراحی کردید بعد بفروشبد سایتی که ...

ممنون از راهنمایی

شبکه ای از دوستان دارم که برای کسب و کارشون نیازمند سایت هستند و اونا و هم صنف هاشون میتونن مشتری‌مانند باشند.

اما من نمی دونم از آموزش های کجا و کدوم موسسه شروع کنم کلی آموزش تو یوتیوب و گوگل هست که نمی دونم کدوم استاندارده و اصولی... قبلا برنامه نویسی کار کردم و ارشد نرم افزاری اما طراحی سایت اصلا انجام ندادم و اصلا به این حوزه ورود نکرده بودم بیشتر در حوزه آپ موبایلی تا حدی کار کردم و بیشتر هم فلاتر

خدایا تنهامون نزار