2777
2789

سلام من تاحدی سردرمیارم.

درمسایل خصوصی دیگران دخالت کردن درست نیست.هرکس بایدانسان بودن راازخودش شروع کند.درانتخاب همنشین ودوست خیلی دقت کنیدمخصوصادرامرمهم ازدواج..دوست وهم نشین خوب درزندگی انسان تاثیربسزایی دارد.من خانواده دوست هستم وهمه اعضای خانواده ام رادوست دارم.اصلارفیف بازی رانمی پسندم وبهترین اوقاتم سپری شدن باخانواده ام هست.هرکس اذیتم کندازاوفاصله می گیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول چکاری باید انجام بدم  در چه حد پول باید اول وارد بشه  نکات درباره خرید و فروش

خیلی کم در حد ۴ ۵ میلیون

دوره های اموزشی بگیرین ببینین بهتره چون تخصصیه اینجا نمیشه توضیح داد

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه

چون اطلاعی در موردش ندارید حتما حتما به صورت غیر مستقیم سرمایه گذاری کنید و از خرید و فروش سهم دوری کنید ... از صندوق های سرمایه گذاری که سبدگردانی اشتراکی انجام میدند استفاده کنید و اصل متنوع سازی را رعایت کنید یعنی ترکیبی از صندوق های سهامی/ صندوق های طلا و کالایی / صندوق املاک و مستغلات /و صندوق درآمد ثابت