2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=328289182]نه بهتره که پیشو نگیری انگار خدا مراقبت بوده که رفته[/QUOT

منو دوس داشت قبلن الان چی دوسم داره اونموقع دورهم جمع بودیم اون مهمونی بخاطر دیدن من اومد یا چیز دیگه منو میبینه چی حسی داره

من در مورد حال پرسیدم

حال را بیشتر درست میگند و کسی که حال را درست میگه امکان داره آینده را درست بگه امکان داره نه،چون برای من اتفاق افتاده البته نه این کاربر،کس دیگری حال را درست گفت ولی آینده نه،ایشالله بهترین اتفاق ها برای شما بیفته عزیزم

حال را بیشتر درست میگند و کسی که حال را درست میگه امکان داره آینده را درست بگه امکان داره نه،چون برا ...

مرسی عزیزم ولی کسی ک حال و درست بگه قطعا آینده رو هم دذست میگه شاید اون کاربر حس ششم نبودند

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
مرسی عزیزم ولی کسی ک حال و درست بگه قطعا آینده رو هم دذست میگه شاید اون کاربر حس ششم نبودند

عزیزم نه حس ششم بودند،آن هایی که حس ششم واقعی دارند کاملا درست نمیگند بعضی هایش امکان داره اتفاق بیفته ولی کاملا نه،چون آینده با تصمیمات ما تغییر می کنه،من از حس ششم های خیلی قوی تا حالا پرسیدم که گذشته و حال را خیلی دقیق میگفتند ولی آینده پنجاه درصد ممکنه، از کاربر ستایش پارسال پرسیدم،نمی دونم همین کاربر باشه یا نه چون حال را خیلی درست میگفتند،با این حال من خودم همیشه میپرسم😍