2777
2789

چند تا گوشواره زشت استوری کرده بود من ریپلای کردم گفتم slm qeymatashoni migid بعد دیدم سین زده جواب نداده

۲ سااااعته سین زده ولی جواب نداده

واقعا متاسفم براش با این مشتری مداریش منو باش که میخواستم پولای نازنینمو جمع کنم برم مغازه این پلاسیده

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

لاتین بنویسی کسی نمیخونه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاتین بنویسی کسی نمیخونه

ینی بخاطر اون بوده؟ اخه متن طولانی ننوشته بودم یه جمله بود فقط

بیخیال چیزی که زیاده طلا فروش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

منم فینگلیش کسی تایپ کنه جواب نمیدم این مال وقتی بود تازه گوشی اومده بود فارسی نمیشد تایپ کرد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
برای اینکه فینگلیش نوشتی منم کسی اینجوری بنویسه جواب نمیدم

فقط واسه اینکه لاتین نوشتم پیاممو بی جواب گذاشت؟😑

شما بودی بهت برنمیخورد؟

نه اصلا مهم‌نبود چه برسه به اینکه بیام براش‌تاپیک بزنم و‌فکرم رو انقد مشغول کنه و فهش بدم

عزیزم اینجور پیش بری‌خودت اذیت میشی این که اصلا مهم نیست اگه چیز مهمی پیش بیاد برات که نمیتونی تحمل‌کنی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40