2777
2789
عنوان

آب نوشابه😔😂

243 بازدید | 13 پست

بچه ها ی خانومی چندروز پیش نوشته بود ک بچش تو مهمونی آبروشو برده و ب نوشابه گفته آب سیاه و ...

خواستم بگم جدی بچه ها همینطوری هستنااا اگه کسی بچه داشت اومد خونتون آبرو ریزی کرد فکر نکنین هیچی گیرش نمیاد😂

مامانم ی خاله داره وضعشون خوبه خیلییی هم ادعاشون میشه و از این داستانا خلاصه بعد از چندین سال ما رفتیم خونه ی اینا( اینم بگم ک پسراش خیلی فیس میکنن و مسخره میکنن مردمو)

بعد خلاصه ما رفتیم خونشون ،، آبجیم کوچیکه سر سفره هی می‌گفت برنج زیاد برام بریزین دوتا مرغ گنده برداشت بشقابش پر از سیب زمینی سر دلستر با داداشم دعواش شد آبرومون رفت یعنی به پسر خاله ی مامانم گفت آب نوشابه میدی( منظورش نوشابه سفیده) من آب شدم یعنی..

وایی نگووو

منم یبار بچه بودم جلو همه به مامانم گفتم من از این آب زردا میخوام(نوشابه زرد)😂🫠🤦🏻‍♀️

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

دختر من کوچیک بود اصلن موز نمیخورد ..یعنی اصلن ها ..بعد یه روز رفتیم خونه خواهرشوهرم .موز رو میز بود با پوست برداشت خورد ..گفت اینا چین شما اصلن نمیخرین چه مزه ایه   حیثیتم و به باد داد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار بود میرفتم خونه دوستم،بچه م انقد ندید بدید بازی دراورد،خامه رو خالی برداشته بود میخورد،میوه آورده بودن ۴تاموز خورد و هی میگفت‌ باز گیلاس میخورم ،خلاصه ۱کیلو‌گیلاسم خورد،منو شوهر اینجوری بودیم😓

با بچه های شما خوبن غذا میخوان مامانم میگه مهمون اومده خونمون فقط تو بودی بقیه بچه هااا نبودن اون موقع

همه با هم داشتیم نهار میخوردیم گفتی فلانی تو چرا لباس هاتو نمیشوری استین هات پر از چرکه زنه مرده زنده شده جلو شوهرش 

بابام😐😐😐😐😐

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
🫠🫠🫠🫠🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میدونی از بس ک چروکه از بس اینجوری ب وضع خودش نرسید حتا ی بار هم خودشو ارایش نکرد الان شوهرش زن گرفت😂😂😂

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

بنظرم درست نیست یه بچه کوچولو اون همه غذا برداره 

شاید صاحب خونه به تعداد نفرات غذا درست کرده و دوتا تیکه بزرگ مرغ برای اون بچه تدارک ندیده ،و در نتیجه غذاش کم بیاد 

طبیعیه ک بچها گاهی این کارا رو بکنن ولی بعد ک میرید خونه حتما باید باهاش صحبت بکنید نه اینکه فراموش شه..

💙💙💙