چشمگریانم مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عنوان کادو ولنتاین خواهرم عکس | مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 25 پست سلام دوستان خواهرم شوهرش براش گوشواره طلا گرفته بعد به خواهرم گفت اگه دوستش نداری برو عوض کن الان عکسش میزارم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 1402/11/24 | 21:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقه۱سینوهه عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 4374 خب الان چی توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙
zahrabano1 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8959 واقعا قشنگهولی اگه زشت هم باشن من خودم ترجیح میدم عوض نکنم یادگاری نگه دارم
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 بیا منم از نت بردارم.. واقعی عکس بگیرین عزیزم عکس گوشش هم گرفتم این برای من فرستاده میگه خوبه منم نظر بقیه پرسیدم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 افرین به کار و سلیقش قشنگه واسه چی عوض کنه میگه زشته به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 خب الان چی خوب هیچی نظر بقیه خاستم ببینم زشته یا قشنگ به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
شمسالملوک عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2452 میگه زشته وایی نه قشنگهببین من سلیقه طلام خیلی خوبه اینو خودم نمیگما همه میگن طلاهات خیلی شیکو خوشگلهپس قبول کن که قشنگه
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 خکشگله چند گرمه ممنون ۴گرم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
yasna_pnh عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 50 میگه زشته قشنگهولی حتی اگه زشت هم باشه اگه من بودم ب احترام سلیقش و کاری که کرده یه مدت مینداختم گوشم و بعدها عوضش میکردم
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 وایی نه قشنگه ببین من سلیقه طلام خیلی خوبه اینو خودم نمیگما همه میگن طلاهات خیلی شیکو خوشگله پس قب ... مرسی گلم.منم بهش گفتم خوبه دستشم درد نکنه داخل ای گرونی به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 قشنگه ولی حتی اگه زشت هم باشه اگه من بودم ب احترام سلیقش و کاری که کرده یه مدت مینداختم گوشم ... مرسی گلم .اره واقعا منم گفتم عوض نکنه بنده خدا با چه ذوقی رفت براش گرفته به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات