2777
2789
عنوان

ولنتاین من😍📖

421 بازدید | 22 پست

بماند به یادگار ازین روزای سخت...

امیداورم دفعه بعدی که این تاپیکم رو دیدم لبخندی به لبم بیاد و بگم ارزشش رو داشت،من به حکمت خدا و مسیری که پیش روم گذاشته شک ندارم❤️

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

دقیقا ولنتاینه منم همینههههههه

با این فرق ک میزم بی نهایت شلوغه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

عالی ❤ عزیزم حتما موفق میشی از ته دل شاد میشی 👏🏻

انشالله،شماهم موفق باشی😍❤️

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
دقیقا ولنتاینه منم همینههههههه با این فرق ک میزم بی نهایت شلوغه

وافعا سخته ولی باید بگذره،نهایت تلاشمو میکنم که سال اول قبول شم