2777
2789
عنوان

توصیه

60 بازدید | 9 پست

به عنوان یه آقا اگه بخواید یه توصیه صادقانه به خانم ها در انتخاب پارتنر‌ و شریک عاطفی داشته باشید چیه؟!

+خودم: سمت مردی که هنوز استقلال فکری نداره و خونواده براش تصمیم می‌گیرن نرید

نوشته بود:

روی مردی که مدام از اکسش(نفر قبلی) بد میگه و همه چیز رو می‌خواد گردن اون بندازه اصلا حساب نکنید.

+مطمئن باشید با شما هم همین رفتار رو خواهد داشت

سمت مردی که هنوز دستش تو جیب خونوادش هست نرید ،حالا هر چقدرم که خانواده اش وضعیت مالی خوبی داشته باشه که بتونه سالها ساپورتش کنه !

+خیلی مهمه یه مرد خودش هوش اقتصادی داشته باشه

نوشته بود:

+مراقب باشید گیر مردی که جای اولویت دادن به رابطه‌خودش، رابطه‌ش با مامانش و پسر خوب اون بودن براش مهم تر از هرچیزیه نیفتید که زندگیتون رو تباه میکنه

راحت بگم با مردی که شرایط مالیش خیلی پایین تر از خودته وارد رابطه نشو، مردها وقتی پول ندارن اضطراب عجیبی می‌گیرن و این توی رفتارشون خیلی تاثیر میذاره

نگاه کن ببین دوست صمیمی قدیمی داره یا نه

این مرد قابل اعتماد تره

میدونم میگی گذشته هر آدمی به خودش ربط داره

اما از من به تو توصیه، مردی که روابط عمیق و طولانی داشته خیلی قابل اعتماد تر از اونیه که میگه کلی رابطه کوتاه داشته اما تو براش عشق واقعی و دیگه از همه سیر شده.

نوشته بود:

+اخلاق و رفتار مردها رو می خوای بشناسی؟

-به نحوه رانندگیشون دقت کن.

سعید خارجی سابق هستم... 
الان واقعا روان کل جامعه خرابهخدایی تو تهران واسه ادم اعصاب میمونه بخای بدون فحش برونی؟

بله. درسته. اما باید بتونیم خودمونو کنترل کنیم

سعید خارجی سابق هستم... 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

احسنت فک کنم همه شون درست بود. ولی من نمیتونم اولویت اولم مادرم نباشه. چون از بچگی تنهایی بزرگم کرد شاغل بود. سختی کشید.🥺🥺🥺 شاید به احتمال زیاد مجردم بمونم🥺🥺🥺

شاد باشید و از زندگی لذت ببرید🗿
به حرف اسونه واقعا  شما هی ادم رو مخ ببینی کنترل اعصابت میره

خب من هم دارم تو تهران زندگی میکنم و روزی چند ساعت تو ترافیکم و... 

با توجه به شرایط جامعه، پرخاشگری و ابتلا به انواع بیماری شخصیتی داره روز به روز زیاد میشه. 

ریشه تمام این بیماری ها هم یا ژنتیکه یا رفتار والدین و سرپرست با بچه ها، در دوران کودکیه.

در آینده موج جدید این اختلالات در راهه... 

سعید خارجی سابق هستم... 
احسنت فک کنم همه شون درست بود. ولی من نمیتونم اولویت اولم مادرم نباشه. چون از بچگی تنهایی بزرگم کرد ...

زندگی همینه. اهداف والدین زندگی بهتره بچه هاست. 

مطمئن باش بزرگترین و بهترین آرزوی مادرت خوشبختی شماست. این که به خاطر مادرت بخوای مجرد بمونی میتونه در تضاد با این موضوع باشه. 

خیلی راحت میشه هم به زندگی خودتون برسید و هم مادرت را راضی نگه داری. 

سعید خارجی سابق هستم... 
زندگی همینه. اهداف والدین زندگی بهتره بچه هاست.  مطمئن باش بزرگترین و بهترین آرزوی مادرت خوشبخ ...

اره اگه زن خوب باشه راضی باشه عالی

شاد باشید و از زندگی لذت ببرید🗿