2777
2789

منم دارم بهم گفتم ترمیم کننده بزن چندماه خوب میشه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چنتا ریز رو گونه سمت راستم دارم نمیدونم با مزونیدلینگ اکی میشه یا نه والا یبار رفتم چیزی نشد 🤷🏻‍♀️🥲

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

منم چنتا ریز رو گونه سمت راستم دارم نمیدونم با مزونیدلینگ اکی میشه یا نه والا یبار رفتم چیزی نش ...

من دوستم پماد اینا زد خیلی خوب شد اصن تهاجمی انجام نداد🥲خیلیییم عمیق بودن

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال
عزیزم چاله اصلا درمان با کرم و ...نداره  فقط تهاجمی مثل کربوکسی تراپی میکرونیدلینگ و..

اخه دوسته من با پماد اینا خوب کرد پوستشو خیلیم عمیق بود جای جوشاش🥲

من دوستم پماد اینا زد خیلی خوب شد اصن تهاجمی انجام نداد🥲خیلیییم عمیق بودن

خب چ پمادی زد بپرس ماهم بزنیم 

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

زدی؟ چه ترمیم کننده ای زدی؟

دکتر بهم اینو داده پرودرما اما برادر دوست لافارر میزد روز شب خوب شد کلا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اون از یه اشنایی میگیره که طرف از کانادا محصول میاره

خب همون 

چون من هرچی زدم بیفایده بود 

دکتر بهم اینو داده پرودرما اما برادر دوست لافارر میزد روز شب خوب شد کلا

ترمیم کننده پرودرما من داشتم خوب نبودش

سیگل خوبه خیلی

لافاررم ک معروفه

خب همون  چون من هرچی زدم بیفایده بود

اره 

من پول دستم بیاد میگم برا منم بیارع 

خیلی گرونه 

مثلا سرم اوردینری اصل میاره دو میلیون