2821
2789
عنوان

لطفا بیاید 😭😭😭😭

124 بازدید | 19 پست

بچه ها من با دوست پسرم تماس میگیرم و پیام میدیم خب امروز تو دفتر پیش خوان واسه گرفتن یه سیمکارت دیگه از ایرانسل رفته بودم خب بعد یه جا تو دفتر نوشته بود پرینت مکالمات خب من خیلی ترسیدم میگم نکنه بعدا بابام بفهمه دوست پسر دارم پرینت سیمکارت و تماس و پیام هارو بره بگیره و بد بشه برام میخوام بدونم اگر سیمکارت رو قبلش بسوزونم بازم میتونه بره پرینت تماس و پیام و شماره رو بگیره یا نه تورو خدا بگید خیلی برام مهمه

چجوری سیمکارتو بسوزونی ب اسم بابات باشه نمیتونی خودت بسوزونی ک

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهش میتونه پرینت اینکه ب کی زنگ زدی یا پیام دادی رو بگیره ک میگی رفیقمه

ریزمکالماتتو نمیتونه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بسوزونی دیگ نمیتونه بگیره

میشه سیمکارت ب اسم خودت نباشه ولی بری بسوزونی؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
نه به اسم خودمه 

ب اسم خدته ک نمیتونه پرینت بگیره 

تهش میتونه پرینت اینکه ب کی زنگ زدی یا پیام دادی رو بگیره ک میگی رفیقمه ریزمکالماتتو نمیتونه

فقط سابقه پیام و زنگ در میاد؟محتویات مکالماتو نمیتونن درارن؟

تهش میتونه پرینت اینکه ب کی زنگ زدی یا پیام دادی رو بگیره ک میگی رفیقمه ریزمکالماتتو نمیتونه

اگر مثلا یه روز قبل اینکه بفهمه من سیمکارت که به نام خودم هست رو بسوزونم کلا با سوزوندنش نمیشه هیچ وقت پرینت بگیره؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز