2777
2789
عنوان

چرا شخصیه؟

143 بازدید | 13 پست

چرا قاشق  شخصی نیست ولی مسواک شخصیه؟ هر دوش میره تو دهن با براق سرکار داره تازه استفاده از  مسواک خیلی کوتاه مدت تر ازقاشق هست... ولی قاشق می شوریم همه استفاده میکنن  خب مسوام رو چرا نمیشه شست همه استفاده کنن؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استفاده کن نظرتو بارما ب اشتراک بزار

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

عجب بابا عجب😂

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

چون قاشق جذب نمیکنه ولی مسواک ها پرزی هستند و جذب میکنن یا لای پز ها میمونه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

برخی موضوعات هستن که چون در جامعه مثلا ۱۰۰ سال داره اجرا میشه، ذهن نسبت بهش جبهه نداره...

وگرنه قاشقم در حد شخصی شدن باید بهش فکر می شد

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

برخی موضوعات هستن که چون در جامعه مثلا ۱۰۰ سال داره اجرا میشه، ذهن نسبت بهش جبهه نداره... وگرنه ...

والا اگر بهم یه طوری نگاه نمی کردن من قاشقم رو با خودم می بردم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
والا اگر بهم یه طوری نگاه نمی کردن من قاشقم رو با خودم می بردم

😀

برخی از همکارانم تو شرکت از قاشق های عمومی استفاده نمیکنن و قاشق خودشون را میارن و می برن ...من با ریکا یه دور میشورم قاشق عمومی ها را و استفاده میکنم...

الان فکر میکنم باید منم قاشق اختصاصی ببرم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

😀 برخی از همکارانم تو شرکت از قاشق های عمومی استفاده نمیکنن و قاشق خودشون را میارن و می برن ...من ...

تو شرکت بله میشه ولی خب مهمونی ها نه

من لیوان رو هم با دست چپ میگیرم  

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
تو شرکت بله میشه ولی خب مهمونی ها نه من لیوان رو هم با دست چپ میگیرم    

👌😀 آره میهمونی نمیشه