2777
2789
عنوان

دعوا با مادرم

164 بازدید | 7 پست

من چند هفته یبار میرم خونه مادرم بابام چندسال فوت شده مادرم تنها زندگی میکنه حقوق بازنشستگی بابام وخودش داره ولی همیشه میناله که بی پولم  ولی یسره ازمن انتظار داره براش خوراکی ببرم پول ها خودش میده طلا پر دستش النگو مشخصه  ...در صورتیکه من خودم شاغل نیستم تو ی شهر کوچیک زندگی میکنیم شوهرمم ی حقوق متوسط داره ....امروز سر همین قضیه باهاش دعوام شد  یکم غذا سوپ گذاشته بود جلوم یسره هی تیکه مینداخت که خونه خودت انگار غذا نمیخوری میای از من میخوری منم هی سکوت کردم اونم هی میگفت دیگه واقعا بهم برخورد دعوامون شد آومدم خونه خودم .کلی گریه کردم .خیلی بدبختم من حس بدی کردم .دیگه قسم خوردم اصلا یمدت نرم بهش سر بزنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری عزیزم 😢 منم بودم بهم برمیخورد  چیزی هم نمیشه بگی بهش ،هر آدمی یه خصلتی داره

یعنی اصلا ناجور اعصابم بهم ریخت حتی تو خیابون تا رسیدم خونه همینجوری داشتم اشک میرختم بدجور بهم برخورد آخه از اولاد بالاتر مگه پول پس انداز چقدر ارزش داره 

ای وای

اخه لعنتی چقدر طلا میخای چرا تو سیر مونی نداره خب طلا نخره پولت بذار برا خرید خوراکی ت از اول زندگیش فقط طلا طلا بچه هم بودیم تمام خرجی که بابام میداد میدادش طلا من خواهرهام ی قاشق جهیزیه بهمون نداد فقط طلا برا خودش جمع می‌کرد 

اخه لعنتی چقدر طلا میخای چرا تو سیر مونی نداره خب طلا نخره پولت بذار برا خرید خوراکی ت از اول زندگیش ...

بهش بگو نمیتونم بهت کمک مالی کنم قسط دارم و ... بگو به جای پس انداز خوراکی بخره 

تک فرزندی؟

بهش بگو نمیتونم بهت کمک مالی کنم قسط دارم و ... بگو به جای پس انداز خوراکی بخره  تک فرزندی؟

نه تک فرزند نیستم .آخه همه اش از برادرها خودش خوراکی پول تیغ میزنه عادت کرده انتظار داره منم براش ببرم در صورتیکه من میدونم نیاز نداره پول ها خودش پس انداز میکنه

عزیزم حالا چی میشه یکم از خونت چیزمیز ببری براش.درسته مستاجری اما اونم مادره از بچش توقع داره.منم هربار میرم خونه مامانم براش یکی دوکیلو میوه فصل میبرم.یا انجیری خشک کنم لواشکی درست کنم یه مقدارم برا خونه بابام میبرم.اصلا روم نمیاد دست خالی برم.انقدری هم نمیشه ک پولش.تو ک خونتم نزدیکه یوقت سوپی قورمه سبزی ای استمبلی ای چیزی درست کردی اندازه یه نفر بیشتر بپز براش ببر ثواب داره