nilbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 26 عنوان دستگاه تتو 98 بازدید | 10 پست سلام دوستاندستگاه تتو بدن با تتو صورت فرق داره؟؟؟یه دستگاه خوب معرفی کنین 1402/11/24 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 26 ی سری دستگاهارو میشه استفاده کرد ولی من نمیدونم کدوما میخوام تتو بدن و تتو صورت یاد بگیرم ولی میخوام ببینم اگه دستگاهشون یکیه دوتا هزینه نکنم برای دستگاه
sabzoabi عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 498 میخوام تتو بدن و تتو صورت یاد بگیرم ولی میخوام ببینم اگه دستگاهشون یکیه دوتا هزینه نکنم برای دستگاه منم تازه دستگاه تتو خریدم ینی اموزش دیدم Abel خریدم همون موقع گفت تتو صورتم میشع
nilbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 26 منم تازه دستگاه تتو خریدم ینی اموزش دیدم Abel خریدم همون موقع گفت تتو صورتم میشع یعنی تتو بدن یاد گرفتین؟پیش کی؟چی شد تصمیم گرفتین تتو بدن یاد بگیرین؟ببخشید میپرسماآخه منم پیگیرشم
sabzoabi عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 498 یعنی تتو بدن یاد گرفتین؟پیش کی؟ چی شد تصمیم گرفتین تتو بدن یاد بگیرین؟ببخشید میپرسما آخه منم ... من شوهرم عاشق تتوعه داره...منم دوتا زدم خوشم اومدتو اینستا میچرخیدم دیدم اموزش مجازی زده زیر۱ تومن یاد گرفتم ولی مبتدی خیلی طول میکشه تا حرفه ای بشم ولی میخای بری یاد بگیری حضوری برو
nilbahar مدیر استارتر عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 26 من شوهرم عاشق تتوعه داره...منم دوتا زدم خوشم اومد تو اینستا میچرخیدم دیدم اموزش مجازی زده زیر۱ تومن ... آره میخوام حضوری برم پیش رکسانا نمیدونم میشناسیش یا نه به نظرم تو کارش حرف نداره
sabzoabi عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 498 آره میخوام حضوری برم پیش رکسانا نمیدونم میشناسیش یا نه به نظرم تو کارش حرف نداره ن نشنیدم کجاست؟