2777
2789
عنوان

من عقب موندم😐؟

173 بازدید | 15 پست

یکی از دوستام پوستش خراب یعنی افتضاح وقتی میریم بیرون ۱۰ کیلو آرایش میکنه بعد من کلا همیشه نچرالم یعنی کلا آرایش نمیکنم به من میگه تو عقب مونده‌ایی تو این دوره زمونه همه آرایش میکنن حالم ازش بهم خورد خیلی سمه

من امسال برای اولین بار ناخونای دستمو مانیکور کردم،عروسی دختر عموم بود برای دومین بار رفتم آرایشگاه یه آرایش نچرال انجام دادم،یه خورده زیر ابروهامو تمیز کردم،صورتمو کلا اصلاح نکردم،تتو هم ندارم،موهامم تا حالا رنگ نکردم،بیرونم میرم یه ضدآفتاب بیرنگ با یه برق لب تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟

اینکه ابرو هاتو مرتب نمیکنی صورتت اصلاح نمیکنی به بهداشت ربط داره نه نچرالی عزیزم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

منم مثل خودتم قبلاها کرم پودر یا ضدآفتاب رنگی میزدم اونم دیگه نمیزنم ،حالا صورتم روزبروز داره شفاف تروسفیدارمیشه ،چیزی به اسم آرایش ن تنهاخز شده بلکه خیلیم مضره،انقدرر خوبه بدون سنگینی آرایش بیرون میری،اصلا به حرفش توجه نکن

♥️🧿💍
چند سالته؟ اینکه ابرو هاتو مرتب نمیکنی ضورتت اصلاح نمیکنی به بهداشت ربط داره نه نچرالی عزیزم

۱۷

صورتم اصلا مو نداره ابروهامم موی اضافه نداره در حد چند تا دونه بود که برداشتم

۱۷ صورتم اصلا مو نداره ابروهامم موی اضافه نداره در حد چند تا دونه بود که برداشتم

اووو زوده هنوز به این چیزا فکر کردن

راحت باش عزیزم بهترین کارو میکنی 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی