2777
2789
عنوان

چقدر سخته…

220 بازدید | 15 پست

لاغرکردن خیلی سخته

رژیم و اینکه چشم پوشی کنی از خوراکیا،مخصوصا خانوادت و دوستات همه لاغرباشن بخورن تو فقط نگاه کنی خیلی سخته

ورزش کردنم ک از همش سختتر من اصلا نمیتونم خودمو تکون بدم مربیم هعی میگه سریع باش😓😰

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خییییلی سخته من الان درد کمر و پا دارم دیگه دوست ندارم برم لباس بخرم ،چند سالته؟

من خیلی مشکلات برام پیش اومد سر وزنم در حدی ک از بدنم متنفرم

۲۵

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

تا حالا اقدام کردی برای لاغری؟

بدترینش این بود ک کمرم درد میکنه رفتم برای سی تی ازم نگرفتن گفتن وزنت زیاد ب دستگاه اسیب میزنی

ی جاهم گفت شکمت رد نمیشه

اره الان رژیمم و باشگاه میرم اما خیلی برام سخته 

بدترینش این بود ک کمرم درد میکنه رفتم برای سی تی ازم نگرفتن گفتن وزنت زیاد ب دستگاه اسیب میزنی ی جا ...

کمر دردت فقط مال وزنته اصلا نرو پول به دکتر دارو بده من تا از 73/4عبور میکنم دردهام شروع میشه ی سری 14کیلو‌لاغر کردم به خدا شده بودم عین پرنده سبک انگار روح بودم اونوقت متوجه شدم چقدر بار اضافی رو دارم حمل میکنم

کمر دردت فقط مال وزنته اصلا نرو پول به دکتر دارو بده من تا از 73/4عبور میکنم دردهام شروع میشه ی سری ...

دقیقا 

سبک باشی خیلی خوبه 

فقط کن الان من اندازه ی ادم اضافه وزن دارم ی رب طول میکشه از جام پاشم

مشکل اینجاست ماهمه فامیل و اطرافیان باربی و لاغرن

من اون وسط شبیه بشکه ام شکم من خیلی بزرگه

مامانم خیلی حساسه میره میاد میکوبه تو شکمم میگه ابش کن 

کاملا درسته انشاء الله موفق بشی عزیزم مرتب به خودت انرژی بده خودتو تشویق کن 

چشم خوشگلم