خانوما باشوهرم دعوام شده تقریبا شوهرم۷۰درصد مقصره من ۳۰. حالا من پسر بزرگ دارم توخونه ۱۵سالش ازدیروز که دعوا کردیم شوهرم همش حرف های مثبت ۱۸میزنه مثلا وقتی بچه ها خونن پیش اونا بلند میگه بیا فلان جام بخور یا میخوام فلانت کنم منم عصبی میشم میگم جلو بجه ها خجالت بکش داد میزنه ک ون م نخور خونه خودم هرجور دلت میخواد رفتار میکنم ازیچه هام خجالت میکشم😔😔به امام حسین قسم دروغ نمیگم آخه من با این بی صفت چکار کنم
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
دستِ مرا بگیر و به پا خیز...دیوانهوار تاکه برقصیم...با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانهی میدان... رها ز نقص... تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان نتواند در این میانه باز شناسد رقصنده را ز رقص...