2821
2789

بایدبا سیمکارسرپرست خانواربزنی 

اما اونایی که شارژ شده دوروبر ۳تومنه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
خانوما من امروز گرفتم طرف هم گفت از یارانه کم نمیشه فروشگاه مخصوص این کالابرگه  کوروش و هفت و ...

اسم فروشگاهش چی بود؟؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خانوما من امروز گرفتم طرف هم گفت از یارانه کم نمیشه فروشگاه مخصوص این کالابرگه  کوروش و هفت و ...

پول هم بایدبدیم؟

والا آخه ما چی داریم فقط یه ماشین روچه حسابی این کارو کردن

حقوق شوهرت بالاست حتما

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز