2777
2789

عجیب ترین چیز واسه من مثلث برموداس 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

دختر همسایمون ۱۷ سالش بود دوس پسرش اومد خواستگاریش باباش اینا قبول نکردن ی روز پسره ب دختره زنگ میزنه میگه میخام ببینمت بعدش میرم تو هرجور خواستی زندگی کن از وقتی دختره رفت دیگ برنگشت پسره هم ازدواج کرده الان مامان دختره داغون شده 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دختر همسایمون ۱۷ سالش بود دوس پسرش اومد خواستگاریش باباش اینا قبول نکردن ی روز پسره ب دختره زنگ میزن ...

من حس میکنم پسره بلایی سرش آورده 🤦‍♀️

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

(۳۰ سال  پیش) یکی از فامیلامون توی عقد باردار میشه ولی چون شوهرش بخاطر شغلش یه شهر دیگه زندگی می‌کردن زمانی که خانومه سه چهار ماهش بوده عروسی میگیرن و میرن شهر دیگه 

مرده میگه ابرومون می‌ره اگر ۵ ماه بعد از عروسیمون بچمون به دنیا بیاد مردم همه چی میگن 

خلاصه زنه زایمان می‌کنه و مرده بچشو میده به یکی که بچه دار نمی‌شده 

زنه راضی نبوده موقعی که بیدار بوده بچشو از خودش جدا نمی‌کرده شبم موقع خواب دست بچه رو می‌بسته به دستش 

تا اینکه زنه یه روز به دوسش میگه تا شوهرم نیومده حواست به بچم باشه برم دوش بگیرم می‌ره دوش میگیره میاد می‌بینه دوسش و شوهرش بچشو بردن

از شوهرش متنفر میشه ، می‌خواسته جدا بشه ولی چون حتی مادرش هم خبر نداشته نمیتونسه بهونه بیاره 

خلاصه شوهره رو میبخشه 

همه جا هم دنبال بچه میگرده ولی پیداش نمیکنه

در صورتی که مرده هر روز به بوش سر میزده 

بعد از اون سال دوباره بچه دار میشه 

خلاصه ۳ تا بچه دیگه داشته که شوهره میمیره

بچه اولش(یعنی همون دومی )۱۰ سالش بوده و بچه آخری ۶ سال

تا اینکه ۱۸ سال از این ماجرا میگذره

و بچه اولی ازدواج می‌کنه و یه بچه هم داشته 

و بچه دومی و سومی هم نامزد میکنن

تا اینکه بچه ی آخریه میبینه مامانش می‌ره تو اتاق یواشکی با یکی حرف میزنه 

یه روز که مادره حمام بوده می‌ره گوشی مادر رو بر می‌ذاره زنگ می‌زنه میبینه یه آقایی پشت خطه و قطع می‌کنه بعد که مادره از حمام میاد میگه تو که میخواستی ازدواج کنی زمانی که جوون بودی ازدواج می‌کردی نه الان 

مامانه هم میگه به پیر به پیغمبر اینجوری نیست 

خلاصه جریان رو تعریف می‌کنه براشون و میگه که چند ماه پیش یه شماره زنگ من زد که من بچتم از اون موقع باهاش در ارتباطم 

بچه هم موقعی که ۱۰ سالش بوده  یه روز توی حرفهای پدر و مادرش متوجه میشه بچه اونا نیست ۱۳ سال میگرده تا مادرش رو پیدا می‌کنه 

البته هنوز که هنوزه هیشکی نمیدونه که این زن ۴ تا بچه داره جز بچه هاش

تا اینکه ۱۸ سال از این ماجرا میگذره و بچه اولی ازدواج می‌کنه و یه بچه هم داشته  و بچه دومی و ...

چقدر عجیبببببببببب یعنی دونه دونه حرفات مو به تنم سیخ کرد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چقدر عجیبببببببببب یعنی دونه دونه حرفات مو به تنم سیخ کرد 

آره ولی خوب بچه هم اومد دنبال ارث الان که دیده وضع ژنه توپ نیست و نرماله چند ماهی یکبار زنگ میزنم احوالش رو میگیره ولی چون یه شهر دیگس بهش سر نمیزنه

چقدر شوهرش بی رحم بوده 😭

شوهره به بچه سر می‌زده براش همه چیز می‌خریده یه آلبوم پیدا کردن از ماه تا ماه بچش عکس گرفته بود بهرحال اونم بچه اولش بود ولی خوب مادره خبر نداشت ازش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز