دایی رفیقم 60 سالشه مثل جوونای امروزی تیپ میزنه قبلا میگفتمیخواد ازدواج کنه دختره هم 23 سالشه دختره بچه داشته گذاشته بهزیستی بعد ی مدت دختره پول دایی رو جارو کرده برده برگام ریخته فقط..!
دیروز نمونه زنده رو از نزدیک تو پاساژ های متل قو دیدم 🤮😂
متل قو بابلسر
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
مرده پیر و چروکیده ست لباس ورزشی مسخره پوشیده که اصلا بهش نمیاد مثلا میخواد جوون بزنه بعد دختره لبا گندهههههه آرایش خلیجی ! شال پوشیده با سویشرت کوتاه و شلوار تنگگگگگ غواصی پشتشم عمل کرده بزرررررگ پیره رو برد تو یه پاساژ تلکه کنه
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خب ازدواجم باشه .کمتر پیش میاد عشقی این وسط باشه ، یکی رو میشناسم اینطوری ازدواج کرد، اقا فوق العاده پولدار و دختر هم کم سن و سال، زندگی ظاهرا در رفاه کامل و رویایی ،اما هر روز با چاشنی کتک و کبودی تن و بدن دختر، بخاطر حرف مردم و پدر و مادر و رفاه ظاهری تحمل میکنه و داره زندگیشو میکنه ، یه بار جوری سرش به میز خورد که تا چند روز بیمارستان بود و فراموشی گرفته بود
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بلابد خیلی فاصله سنیشون زباده؟! ۱۱سال ک چیزی نیست البته خودم رو گفتم
نه تقریبا ۱۸ سال نمیشه لزوما گفت همه این نوع ازدواج ها موفق نیست، اما ازدواج این کسی رو که میگم صرفا بخاطر پول آقا بود، خانم به پول رسید به همون چیزی که اولویتش بود، اخلاق و سطح فرهنگی و تحصیلاتی و همه چیز هیچکدوم ملاک نبود، خیلی ها هم هستند درسته با فاصله سنی ازدواج میکنند اما با چشم باز و عاقلانه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃