2777
2789
عنوان

شوگر ددی

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 26 پست
دیروز نمونه زنده رو از نزدیک تو پاساژ های متل قو دیدم 🤮😂

متل قو بابلسر

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه داییش نبوده چ جوری آخه؟  من پشمام بیشتر از شما ریخت!؟

داییه با خواهر زاده‌ش که ازدواج نکرده😒 با یه خانوم ۲۳ ساله ازدواج کرده

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
دیگر وقتی با دختر بچه ازدواج کنی همینه دخترای امروزی خم که فقط به فکر پولند 

بخدا من نیستم😅😂

ولی خداییش شوهر پولدار ک گیرمون نمیاد تو رفاه باشیم ب شوگر کفایت میکنیم ک البته اونم ندارم 😂

خجالتم نمیکشن😂

دقیقا 

مرده پیر و چروکیده ست لباس ورزشی مسخره پوشیده که اصلا بهش نمیاد مثلا میخواد جوون بزنه بعد دختره لبا گندهههههه آرایش خلیجی ! شال پوشیده با  سویشرت کوتاه و شلوار تنگگگگگ غواصی پشتشم عمل کرده بزرررررگ پیره رو برد تو یه پاساژ تلکه کنه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
متل قو بابلسر

سلمان شهر 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ازدواج کنن ک مشکلی نداره! 

خب ازدواجم باشه .کمتر پیش میاد عشقی این وسط باشه ، یکی رو میشناسم اینطوری ازدواج کرد، اقا فوق العاده پولدار و دختر هم کم سن و سال، زندگی ظاهرا در رفاه کامل و رویایی ،اما هر روز با چاشنی کتک و کبودی تن و بدن دختر، بخاطر حرف مردم و پدر و مادر و رفاه ظاهری تحمل میکنه و داره زندگیشو میکنه ، یه بار جوری سرش به میز خورد که تا چند روز بیمارستان بود و فراموشی گرفته بود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بلابد خیلی فاصله سنیشون زباده؟!  ۱۱سال ک چیزی نیست البته خودم رو گفتم

نه تقریبا ۱۸ سال نمیشه لزوما گفت همه این نوع ازدواج ها موفق نیست، اما ازدواج این کسی رو که میگم صرفا بخاطر پول آقا بود، خانم به پول رسید به همون چیزی که اولویتش بود، اخلاق و سطح فرهنگی و تحصیلاتی و همه چیز هیچکدوم ملاک نبود، خیلی ها هم هستند درسته با فاصله سنی ازدواج میکنند اما با چشم باز و عاقلانه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه تقریبا ۱۸ سال نمیشه لزوما گفت همه این نوع ازدواج ها موفق نیست، اما ازدواج این کسی رو که میگم صرفا ...

دقیقا  من خودم شخصا ب مرد های پخته علاقه دارم پسرای این دوره خیلی جلف هستن