2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

194 بازدید | 18 پست

میشه این مباحث وتا اخراسفند رسوند باتست

زیست۳ فصل۷و۸
زیست۲ فصل۵و۷و۸و۹
شیمی۳ فصل۴
شیمی۲ نصف فصل۲وفصل۳

فیزیک یازدهم

ریاضی حدومشتق

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

درس خوبه ...ولی خستم ببخشید .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایت چطوره؟

اگ سرعت مطالعت بالا باشه میتونی برسونی وگرنه سخته

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
فیزیک یازدهم فصل دو و شیمی یازدهم فصل دو سخته وقت بیشتری میخواد بقیش اوکیه 

نصف فصل۲ مونده

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

این دیگه چه کسشریه همه میگن تازگیا

من اصلا منظورشو نفهمیدم

پایت چطوره؟ اگ سرعت مطالعت بالا باشه میتونی برسونی وگرنه سخته

متوسط به بالا

درمورد ریاضی بگم اگه به سایر مباحث مثل تابع و معادلات و مثلثات مسلط باشی این دوتا کاری نداره حد که خ ...

اوناروخوندم