2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن مو رو کدر و ضخیم میکنه درستع؟

ضخیم اره

ولی کدر نه

من موهام براق شد

ممکنه واسه هرکسی متفاوت باشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

شونه چوبی

ماسک مو

هفته ای یه بار بیشتر دم اسبی نبند

هر سه ما یه بار یه نوک گیری کن

تغذیه مناسب

بعد از حموم موهات رو نچلون  فقط کمی نم گیری کن بعد بزار خشک بشه‌.

بعد از حموم موقعه ای که موهات نم داره کمی روغن نارگیل بزن به نوک موهات 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چجور استفاده کردی؟

دفعه دوم که خیس میکنم برنج رو میذارم یکم به حال خودش بمونه بعد آبشو جدا میکنم

میرم حموم اول موهامو با شامپو میشورم تا چربی نداشته باشه بعد اب برنجو رو سرم میریزم و شروع به ماساژ دادن میکنم تا به ریشه برسه

بعد مشغول شست و شوی بدن میشم و مواظبم که به موهام اب نخوره تا زمان بگذره.... دراخرم موهامو فقط با اب خالی میشورم

اگه با بوی برنج مشکل داری قبلش کمی قهوه و گلاب به اب برنج اضافه کن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هب موهام چجور ببندیم؟

یه بافت نرم اکثرا داشته باش

اگه هنوز در حدی نیستن که بتونی ببافی موهاتو جمع کن یه دم اسبی خیلی نرم ببند.

مدل موهای دیگه ام هست که برا موی کوتاه خوبن

چون مو اسبی برا مو خوب نیست 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هفته ای چند بار؟

دو سه بار

اب رزماری چجوری میزنید به مو؟

عزیزم من موم سفید شد نزدم دیگه قبلا یبار استقاده کردن توخانواده بمنم داد تستی واب برنج و اب پیازم که راحته دیگه ابشو میگیری یا جدا جدا یاباهم استفاده میکنی اگه بتونی بزنی رشد خیلی خوبی میده وریزش قطع میکنه ،من چون درگیر کیست و مشکلات هورمونی شدم قطع کردم

+خدایاشکرت🤍