2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 22 پست
دقیقا همینه من قبلا به شدت استرسی بودم الان اینقد خونسردم که نگم برات. لذت میبرم دیگه از زندگی ❤

خوش بحالت❤

منم به شدت جوشو و استرسی ام

کاش بینهایت خونسرد شم واقعا حالت سرمستیه

وقتی همه چیز واست به درک باشه فقط در لحظه زندگی کنی و بپذیری که مرگ هست یروز میاد قدمش رو چشم الان نیومده فعلا زندگی کنم لذت میبرم اما وابسته نمیشم به هیچ چیز و هیچکس چون برای من هیچی نیست و همه چیز موقته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پذیرفتنش تغییر تو مرگ ایجاد نمیکنه اما تغییر تو زندگی آدم ایجاد میکنه منم قبلا بهش فکر نمیکردم اما ...

👌👌

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
خوش بحالت❤ منم به شدت جوشو و استرسی ام کاش بینهایت خونسرد شم واقعا حالت سرمستیه وقتی همه چیز واست ...

میتونی روی خودت هم کار کنی اولش عصبی میشی سخته چون داری تظاهر به آروم بودن و خونسردی میکنی ولی بعد عادت میکنی صبر خیلی خوبه. انشالله که دنیا بر وقف مرادت باشه دنیا واقعا جای قشنگی نیست 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
میتونی روی خودت هم کار کنی اولش عصبی میشی سخته چون داری تظاهر به آروم بودن و خونسردی میکنی ولی بعد ع ...

خیلی تلاش کردم که بتونم بهتر باشم

نه واقعا دنیا همه چیزو باهم داره شادی و جشن و خوشی داره به همون اندازه که غم غصه و مرگ و میر داره متاسفانه یا خوشبختانه واقعیت زندگی اینه

فقط خوش به حال اون کسایی که بی خیالن و غصه دنیارو نمیخورن