2777
2789
عنوان

زایمان

152 بازدید | 9 پست

خانوما سلام.

من بچه اولمو سز اجباری شدم.

الان برای بچه دومم،مرددم چیکار کنم؟!

از طرفی دلم میخاد ویبک شم.ازطرفی خب سه سال از زایمانم میگذره تاوقتی بخام این یکی رو زایمان کنم.وزایمان قبلیمم دودرده شدم.میترسم برم ویبک باز دو درده بشم.

کسی ویبک کرده؟

دو درده منظورت اینکه درد طبیعی کشیدی ولی نتونستی و سز شدی؟؟ منم همین بلا سرم اومد 9 ساعت درد کشیدم آخرم سزارین اورژانسی شدم و خیلی عوارض و عذاب برام داشت دلم میخواد اگر دوباره بچه دار شدم طبیعی باشه ولی خب فک نکنم ب راحتی قبول کنن خطراتی هم داره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دو درده منظورت اینکه درد طبیعی کشیدی ولی نتونستی و سز شدی؟؟ منم همین بلا سرم اومد 9 ساعت درد کشیدم آ ...

عاره دقیقا

منم دوتا سرم فشار بهم زدن.

17ساعت درد کشیدم.

ولی 4سانتو نیم باز شدم.

بچه پایین نمیومذ.بیمارستانمم اصلا خوب نبود.یهویی گفتن باید بری بزای و بچت درخطره منم هول شدم رفتم یه بیمارستان آشغال فقط واسه اینکه اگر بچم مشکل داشت اونجا برای بچه بهتره.

حالا سراین یکی واااااقعا دلم نمیخاد سختی بکشم.شوهرم که میگه برو سز بیخودی دوباره خودتو اذیت نکن.ولی واقعا دوستدارم طبیعی بیارم.

سربچه اولمم خیلی طبیعی میخاستم.و سزمم خیییییییییییییییلی بد بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاره دقیقا منم دوتا سرم فشار بهم زدن. 17ساعت درد کشیدم. ولی 4سانتو نیم باز شدم. بچه پایین نمیومذ ...

وااای خیلی زجر کشیدی ک 😢

منم گفتن با ارفاق چهار سانت شدم. ضربان بچه رو تمام مدت چک میکردن یهو افت ضربان گرفت و ظرف پنج دقیقه منو بردن اتاق عمل ک اصن اماده نبود چون خارج از نوبت بود فک کن هنوز کامل بیحس نشده بودم شکممو بریدن و من حسش کردم برا همین بیهوشم کردن. نمیدونم وقتی میبینن فرایند زایمان پیشرفت نداره چرا مجبور میکنن ادامه بدی آزار دارن؟ ولله ک جون مادر بچه براشون مهم نیس من هیر سرم خصوصی رفته بودم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وااای خیلی زجر کشیدی ک 😢 منم گفتن با ارفاق چهار سانت شدم. ضربان بچه رو تمام مدت چک میکردن یهو افت ...

منم خیلی اذیت شدم.

آخرم ضربان بچه یکساعت و نیم رفت روی 200 گفتن بچه تاکیه و باید بری سزارین.

من از8صبحتا1ونیم که بردنم سزارین یکسره بالاآوردم و دیگه رسما چشمام تاره تار میدید

منم خیلی اذیت شدم. آخرم ضربان بچه یکساعت و نیم رفت روی 200 گفتن بچه تاکیه و باید بری سزارین. من از ...

اخ اخ عزیزم حسابی عذابت دادن💔

کاش با زایمان همچی تموم میشد ولی عذاب اصلی من ۸ روز بعد عمل بود ک بخیه‌م پاره شد و عفونت کرد یک ماه مرگو با چشمام دیدم. برای همین اصلا دوس ندارم دوباره باردار بشم.

توی بارداری داروی ضد سقط استفاده کردی؟ من چون تو بارداری هم عمل شدم برای جلوگیری از سقط، تا اخرای بارداری دارو استفاده کردم استراحتی بودم برا همین رحمم خشک شده بود. شما اگر بی دلیل اینطور شد از من می‌شنوی برو سز. میدونی سزارین اورژانسی عوارض داره نمیدونم چرا ولی خطرناکه بنظرم دو درده نشو قشنگ تو تاریخ معین برو عملتو انجام بده به خیری خوشی تموم شه

چن ماهته؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اخ اخ عزیزم حسابی عذابت دادن💔 کاش با زایمان همچی تموم میشد ولی عذاب اصلی من ۸ روز بعد عمل بود ک بخ ...

عاره بی دلیل بود.

تاماه چهارم پروژسترون میذاشتم.

3تام إمپول پروژسترون زده بودم.

الهی بگردمممم..حق داری..من بااینکه بدویارم..ولی از هیچی به اندازه زایمان نمیترسم

عاره بی دلیل بود. تاماه چهارم پروژسترون میذاشتم. 3تام إمپول پروژسترون زده بودم. الهی بگردمممم..حق ...

من کلا دیگه از بارداری میترسم چشمم ترسیده😂

ویبک یسری شرایط داره گمونم و اینکه بهرحال هر دکتری ریسکشو نمیکنه خدای نکرده دورازجون فشار زیاد به شکم بیاد رحم از محل برش قبلی بترکه. بازم تحت نظر دکترت باش انشاالله بسلامتی فارغ میشی عزیزم 🌱🤍