yaghoo00tt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2271 عنوان کرم دوچهره fair & lovely 6580 بازدید | 19 پست یه هفته اس دارم میزنم دوبار در روز . از کشور دیگه برام اوردن . کسی تجربه استفاده رو داشته ؟ 1402/11/24 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترر_مردااب عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 6978 نه برای چی خوبه؟ هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
_crony_ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2689 نمیدونم چرا حس کردم کرم خوبی نیست خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6491 خیلی خوبه من خودم همیشه استفاده میکنم ولی اصل باشه رنگ کرمش صورتی باشه مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
yaghoo00tt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2271 نه برای چی خوبه؟ نوشتن روش مولتی ویتامین پوست . ۳۰ نوع ویتامینمن بعد از شستشو میزنم حس میکنم پوستم نرم و لطیف میشه . نمیدونم تو آینده قراره چکار کنه بازم . روشن کننده هم هست ولی فعلا پوستمو روشن نکرده
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6491 اینم برای اقایونه همسرم استفاده میکنه مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
yaghoo00tt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2271 خیلی خوبه من خودم همیشه استفاده میکنم ولی اصل باشه رنگ کرمش صورتی باشه این رنگش سفیده . شما شب ها میزدید ؟
zmehraban عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6852 یزمانی عالی بود الان ایران همه فیک کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
yaghoo00tt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2271 اینم برای اقایونه همسرم استفاده میکنه چ خوب . چکار میکنه ؟
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6491 این رنگش سفیده . شما شب ها میزدید ؟ ن گلم در طول روز ک خونه بودم صورتمو میشستم میزدم بیرون ضدافتاب میزدم مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
yaghoo00tt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2271 یزمانی عالی بود الان ایران همه فیک از عراق اوردن برام ساخت کشور هند