2777
2789
عنوان

ی جاری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 61 پست
من سه تا جاری دارم دفعه های قبل ک میرفتم  خونه پدرشوهرم همش باهم بودن میگفتن میخندیدن ولی اون ...

شاید متوجه شدن کارشون قشنگ نیست

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اومد شست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره به خدا آخه دختر خاله شوهرم خیلی بهش بها میدادن اگه بدونی چه مار افعی هست ،اومد کلی کلاس میزاشت انگار ما نوکر در خونه اش هستیم منم دیدم از رو اپن نگاه می‌کنه می‌خنده که ما کار میکنیم منم بشقاب وانداختم تو ظرفشویی گفتم بهش خیلی بهش برخورد ،،من آدم بی ادبی نیستم ولی اون راضی نیست کسی حتی نون خوردن داشته باشه الان خدارو شکر همه شناختنش وکسی باهاش رفت و آمد نداره 

یه لگد سفت بزن زیر دو لنگش بگو بلند میشی یا بلندت شم؟

خخخخ صبح ها که شوهرمو میخام بیدارکنم

من:پاشو،عههههه بپاش میگم

شوهرم:الان میپاشم بابا

من:هنوز نپاشیدی که بپاش دیرت میشه

شوهرم:پاشیدم بابا ولم کن

داری میگی ۸ سال عروس این خانواده است .شاید بنده خدا این ۸ سال کمک میکرده‌حالا دیده یار تازه نفس رسیده خواسته کمی خودش را بکشه کنار. به هر حال بگذارش به حال خودش.

خودش صلاح خودش را بهتر میدونه .شاید شما هم ۸ سال دیگه اگه عروس جدیدتر اومد بلند نشی کمک کنی . ‌احتمالا  کمی هم میخواد بزرگتر بودنش را ثابت کنه

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

جاری منم همینه 

وقتی خواهرشوهرا باشن انقد کمک میده ک میگی بیچاره هلاک شد ولی امان از روزی ک نباشن میشینه سفره میندازیم میاد میخوره می‌ره تو اتاق درو هم می‌بنده 

اصلا رومون نمیشه یکی مون کار نکنه  هر سه بلند میشیم هر کی یکار انجام میده  زشته پا نشیم& ...

ما5تا عروسیم من کمترکارمیکنم خودشونم دیگ جاافتاده براشون یبار همه دور هم جمع بودیم من پیاز خورد میکردم برادرشوهرم منودید گفت بهش کارندید خستش نکنید دیگه نمیاد خونمون!😂😂

جاری منم همینه  وقتی خواهرشوهرا باشن انقد کمک میده ک میگی بیچاره هلاک شد ولی امان از روزی ک نب ...

جاری منم همینه موقع کمک کردن آی سرم،آی دلم،آی کونم

موقع عروسی :لی لی لی لی لی،همشم وسطه داره قر میده همه شناختنش ودرموردش همین حرفو میزنن

منم اوایل جاریم اینطوری بود میخواست خودشو بکشه کنار یه بار رفتیم مهمونی خونه مادرشوهرم من از سرکار رفتم تعداد زیاد بود بعد قشنگ خودشو زد به اون راه و نیومد ظرف بشوره مادرشوهرمم داشت ظرفارو جابجا میکرد و کارای دیگه رو میکرد انقدر ظرفا زیاد بود خودم هم کف میزدم هم اب میکشیدم دیگه مادرشوهرم دلش سوخت گفت برو بقیشو من میشورم یا حداقل اب بکشم کمکت منم ندادم بهش گفتم نه مامان جون چندتا ظرف که ادمو نمیکشه  (اولین و اخرین بارتوعمرم بود که به کسی تیکه انداختم ولی واقعا نتونستم سکوت کنم خودمم بعدش پشیمون شدم گفتم کاش نمیگفتم ولی نتونستم جلوی خودمو بگیرم) بعد انگار بهش برخورد پاشد اومد گفت کمکت کنم؟ گفتم اره دادم بهش اب کشید تازه اینا به کنار میومد به من دستورم میداد که اول اونایی که شستی اب بکش بعد سری بعدو کف بزن چربیای قبلیا میمونه خشک میشه!!!

نمیشه عروسی وقتی ک باشه مجبوریم همه بریم

همسرت هیچی نمیگه؟ یه بار خونه خواهر شوهرم بودیم با برادرشوهر اینا.من داشتم ظرف میشتم،خیلی زیاد بود ظرفا،جاریمم داشت جمع و جور میکرد،یهو شوهرم اومد آشپزخونه و دید چقدر ظرف شستم و بازم باقی مونده ،منو صدا زد و گفت فقط تو باید بشوری؟ به خواهرشم تذکر داد.جاریمم بنده خدا متوجه شد تند تند باقی ظرفا شست

خونه مادرشوهره دلش نمیخواد بشوره شمام نمیتونی تذکر بدی مگه خونه شماست؟میخوای پیش بقیه عزیزبشی خودت ب ...

توعم معلومه یکی از اینایی بیکار و بیعار

ک کار کردن و کمک کردن رو عزیزشدن میدونی