خونه مادرشوهرم شهرستانه هروقت میریم موقه سفره جمع کردن انداختن ظرف شستن من پامیشم انجام میدم بعد این میخوره میره اونور مگه اینکه من یا اونیکی جاریم نباشیم ک ظرف بشوره منم ک نوکره این نیستم
بنظرتون سری بعد اگه اینکارو کرد چیکارکنم نمیخام ناراحتم بشه
من به شما چیزی توصیه نمیکنم ولی بر اساس شخصیت خودم اگر در چنین موقعیتی قرار میگرفتم کار انجام میدادم ولی خیلی کم و مختصر و هرگز هم به جاریم نمیگفتم شما هم پاشو به من کمک کن چون ممکن بود اونم حرفی بزنه که باعث ناراحتی بشه و احترام بینمون از بین بره ولی شما هر جوری که خودت صلاح میدونی همون کار انجام بده
ببین عزیزم .تو نباید رفتار خودت را بر اساس جاری با خانواده شوهرت هماهنگ کنی.ممکنه مثلا دلخوری های از خانواده شوهر دیده نمیخواد بلند بشه کمکشون کاری بکنه.شما اگه عزت و احترام از طرف خانواده شوهر میبینی بلند شو کمک کن .و هیچی هم نگو .اصلا هم سر این قضیه بامادرشوهر یا خواهرشوهر صحبتی نکن .شایدم خودش را بزرگتر میدونه و شما رو عروس کوچک .شایدم اونم چند سال شسته حالا خسته شده.در کل نمیشه بهش گفت بلند شو بیا ظرف بشور یا همکاری کن .میتونی شما هم انجام ندی یا انجام بدی بسته به خودت است .
دفعه های قبل ک میرفتم خونه پدرشوهرم همش باهم بودن میگفتن میخندیدن ولی اون بار رفتم خیییلییی تحویلم گرفتن کلی هم عکس گرفتیم رفتیم طبیعت واسم سوال شد چرا اینطور شدن
اگر فقط با پدر شوهر و مادر شوهر باشیم ظرفای اونارم میشورم
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍