2777
2789
خیانت زن به مرد با هیچ چیزی توجیه نمیشه

ببین آقا صبح میره اخر شب میاد .نه محبتی میکنه نه حرف میزنه با خانمش نه بهش توجه میکنه و نه .....

اینجا خانم مستعد میشه برای لغزش.هر چند نمیخوام حق بهش بدم ولی گاهی اقا هم مقصره

عاشق مولانا💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت زن به مرد با هیچ چیزی توجیه نمیشه

توجیه نداره اما دلیل داره و یکی از دلایل دچار اختلال شخصیت بودن هست که باید مورد درمان قرار بگیره 

و توجیه نکنه خودش رو که اختلال شخصیت درمان نداره و... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببین آقا صبح میره اخر شب میاد .نه محبتی میکنه نه حرف میزنه با خانمش نه بهش توجه میکنه و نه ..... ای ...

صبح تا شب واسه کار میره تا زندگیش بچرخه

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم

بعضی وقتا بخشش لازمه من خودم یه دورانی حالم خیلی بد بود از شوهرم فاصله گرفتم اون بهم رسیدگی نمیکرد محبت نمیکرد منم با یکی مجازی چت میکردم بعدش شوهرم فهمید و خب ارتباطم رو قطع کرد درسته الان پشیمونم با اینکه دوسال میگذره ولی ازون موقع ارتباط بین منو شوهرم قوی تر شده و خب علاقمم بهش بیشتر شده

خیانتش جنسی بود؟

کلی چت و‌پیام و زنگ اما قسم میخورد ک حنسی نبوده طرفشم زنی بود ک شوهر و بچه داشت من ک باور نکردم جنسی نبوده باشه چندین ماه درارتباط یودن شایدم چندین سال از مجردیاش باهاش دوست بود