2789
عنوان

لباس مشکی

424 بازدید | 30 پست

بچها من پدر بزرگم فوت کردن

بد شوهرم امروز دیدم بد ی هفته لباس مشکیشو در اپرد ی چیز دیگه بپوشه بره سر کار خیلی ناراحت شدم هیچی نگفتم یعنی تا لحظه اخز اخرین لحظه وقتی گفتم گفت ای فراموش کردم درحالی ک میدونم دروغ میگه 

خیلی ناراحت سدم خیلی زیاد  بد میگه تو جنون داری از هرچی ناراحت میشم میگه تو دیونه ای 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم تا هفتمش پوشیده دیکه توقع داری تا کی بپوشه؟شما الان عزاداری حساس شدی

یعنی هکسر من نباید با غریبه تر فرقی کنه 

فقط تا هفتم ؟ نمیدونم شاید ممنون از راهنمایت🌺

میفهمم بالاخره باید به احترامت زمان بیشتری مشکی میپوشید  ولی خب با پوشیدن مشکی پدر بزرگ خدا ب ...

اره زبونم لال بشه ولی این چیزا برای همه هست چیزی ک عپض داره گله نداره 

یعنی هکسر من نباید با غریبه تر فرقی کنه    فقط تا هفتم ؟ نمیدونم شاید ممنون از راهنمایت🌺

عزیرم اگه دور از جون دور از جون فامیل درجه یک تر بود آره خب حق داشتی ناراحت شی ولی خب الان تا هفتم صبر کرده بازم خوبه خودش اوقات خودتو تلخ نکن 

حالا مثلا لباس مشکی بپوشه بابابزرگت برمیگرده این چه افکار پوچیه که دارین خب نپوشه ناراحتی نداره که

بحث لباس مسکی نیست عزیزم حرف احترامه ادم با ده روز بیست روز لباس مشکی پوشیدن هیچ اتفاقی براش نمیمفته ولی همدردی مهمه 🌺  

عزیزم کاملا درکت میکنم خدا رحمت کنه، مال شما که تا ۷ پوشیده، مال من پدرم فوت شد اصلا مشکی نپوشیدن، چهلم پدرم بعد از مراسم ما کیک خریدن و یه راست از مراسم پدرم رفتن برای نوه شود تولد گرفتن ، خیلی سوختم که دقیق همون روز کیک خریدن وای خیلی ریلکس گفتن تموم شده دیگه 

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸