نه اتفاقا آب قم نمک و زده میکروبه . این یه دونه رو دیگه شانس آوردیم هم شهری
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
وای من همیشه میگم چرا قمی ها نمیرن یه شهر دیگه. چطوری یه عمر اونجا زندگی میکنن. چطوری با اون اب غذا میپزن. ناراحت نشیا ولی چند تا قمی دیدم اخلاق خوبی هم نداشتن انگار کلا این اب رو همه چیزشون اثر گذاشته
اب قم شوره خیلی پوستو سفید میکنه .. اگر قبلا اونجا نبودین برا ابه ولی اگر بودین شامپوتونو عوض کنید& ...
من اینو رد می کنم آب قم سفید نمی کنه آدمو . اما عوض اش قشنگ سنگ کلیه و مثانه می آره
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .