2777
2789

چند سالته ؟

به بلوغ عقلی قبل ازدواج رسیدی

میتونی با سیاست رفتار کنی 

میتونی صبور باشی 

فقط برای رفع نیاز ازدواج ات یا واقعا علاوه بر همبستر به یک هم مسیر نیاز داری .

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکن بابا 

الان من شب مهمون دارم خونه ترکیده حال ندارم دست تنهام

اگه خونه مامانم بودم خودش انجام میداد😅😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

متاهلم 

حالم بده امروز تولد دخترانه و حالم بده چون هیچوقت اونقدری پول نداشتم که اونجوری که می‌خوام براش تولد بگیرم 

صبح می‌رفت مدرسه گریه کرد که شکلات برا دوستاش نخریده به مناسبت تولدش 

منم حرص تموم بدبختی ها و بی پولی هامو سر اون ریختم و گفتم کاش امروز که تولدته مادرت بمیره که دیگه تا آخر عمرت هر وقت خواستی تولد بگیری یادت بیفته روز مرگ مادرتم هست 

حالم بده خیلی بده لعنت به من لعنت به این زندگی لعنت به اینستا که همه چیشونو به رخ می‌کشن و اینجور زندگی هارو بهم میزنن

سنت پایینه الا باش بری دانشگات!با رفیقات بری گردش!بری دنبال اهداف و ارزوهات!بری دنبال پیشرفت ولکن ...

بهتر نيست؟!

دوست من، ازدواج نكرد و مجرده

ميخواد مسافرت بره تنهايي ميره، خوب شوهر داشت با اون ميرفت بهتر نبود؟

ماها كه دوستاشيم همه ازدواج كرديم و نميتونيم باهاش سفر بريم

متاهلم  حالم بده امروز تولد دخترانه و حالم بده چون هیچوقت اونقدری پول نداشتم که اونجوری که می‌ ...

الهی دورت بگردم عزیزم ب جای اینکه دعواش کنی اینقدر بهش انگیزه بده ک درس بخونه و باعث افتخارت بشه  

بهتر نيست؟! دوست من، ازدواج نكرد و مجرده ميخواد مسافرت بره تنهايي ميره، خوب شوهر داشت با اون ميرفت ...

چند سالته ک ازدواجو فقط توی مسافدت رفتن و گشت و گذار و عشق و حال میبینی؟من میگم مستقل بشه بعد!اوتطوری هم سرش جلو خانواده خودش بالاس هم شوهرش!۱۹سال سنه ازدواجه؟؟؟

الهی دورت بگردم عزیزم ب جای اینکه دعواش کنی اینقدر بهش انگیزه بده ک درس بخونه و باعث افتخارت بشه &nb ...

حالم خیلی بده خیلی بد 

من مادر خوبی هم نیستم کاش هیچوقت مادر نمی‌شدم 

یا حداقل بمیرم و بیشتر از این به بچم و آیندش ضربه نزنم 😭

چند سالته ک ازدواجو فقط توی مسافدت رفتن و گشت و گذار و عشق و حال میبینی؟من میگم مستقل بشه بعد!اوتطور ...

من چهل و خورده اي

قطعا مستقل بشه بهتره ولي اگر كيس ازدواج خوبي باشه براش، ميتونه حالا ١-٢ سال هم نامزد كنه و بعد ازدواج كنه

ازدواج تو عشق و حال و سفر نيست پس تو جيه؟

من چهل و خورده اي قطعا مستقل بشه بهتره ولي اگر كيس ازدواج خوبي باشه براش، ميتونه حالا ١-٢ سال هم نا ...

هیچی وقتی با ۴۰وخورده ای نمیدونی ازدواج فقط عشق و حال نیست من چی بگم

وقتی با یکی شریک میشی شریک غماشی شریک بدبختیاشی شریک دردسرایی شریک خوشی هاشی شریک زندگیشی 

زندگی یعنی این!

ن صرفا بریم ددر دو دور 😐