2777
2789
عنوان

درد واکسن ۶ سالگی

4601 بازدید | 14 پست

بچه م دیروز واکسن ۶ سالگی زده . خیلی دستش درد می‌کنه . گریه می‌کنه و نمیتونه تکون بده . چیکار کنم ؟ استامینوفنم روی دردش تاثیر نداره . دیشبم اصلا راحت نخوابید تا تکون میخورد گریه میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا😩 

دختر منم باید بزنه استرس گرفتم

دقیقا چند وقتشه که زدی؟ یعنی چقدر از شش سالش گذشته؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وای خدا😩  دختر منم باید بزنه استرس گرفتم دقیقا چند وقتشه که زدی؟ یعنی چقدر از شش سالش گذشته؟

منم نگرانم الان ۵سالش کامل شده ولی خانومه تو بهداشت گفتش بذا ۶رو کامل کنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منم نگرانم الان ۵سالش کامل شده ولی خانومه تو بهداشت گفتش بذا ۶رو کامل کنه

آره منم برا سنجش که بردم گفت باید شش سالش تموم شه بعد بیاد.. پونزدهم اسفند شش سالش میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه یه هفته درد میکنه من دست پسرمو از گردنش آویزون کرده بودم

وووی خدا😕😢

یه هفته از تولد ۶ سالگیش میگذره

ممنون🙏

انشالله زودتر خوب میشه