2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

363 بازدید | 22 پست

از وقتی سقط کردم شبا خواب میبینم شوهرم بهم خیانت میکنه چیزی ازش ندیدم ولی هرروز صب تاشب تحت تاثیر خوابم هسم کیا مث من بودن

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افکارتو بااین چیزا خراب نکن.. تا از مسئله ای مطمعن نیستی حتی درموردش حرفم نزن.. چون سقط داشتی دلیل بر هیچ کاری نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

به ذهنت فشار میاری 

امروزه اکثر زن و شوهرا خیانت گر هستن 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من:)) اینطوری بودم دست خودمم نبود بخاطر افسردگیه بعد سقطت هست عزیزم طبیعیه به شوهرتم بگو چه حسی داری ...

نمیهمه بیشتر دعوامون میشه و اذیت میشم الان دیشب قهر کردم الانم‌میرف سرکار محلش ندادم

خدایا شکرت

افکارتو بااین چیزا خراب نکن.. تا از مسئله ای مطمعن نیستی حتی درموردش حرفم نزن.. چون سقط داشتی دلیل ب ...

نمیدونم چرا اینجوریه هرررررشب خواب میبینم ینی ی شب نیس خوابشو نبینم

خدایا شکرت

اين تازه اولشه . بلا نسبت شما درصد زيادي از مردم كه فكر مكنن خدا ظالمه و ميخواد با شريعت اذيتشون كنه ...

من اصن ی بارم تو تاپیک های خیانت نرفتم کلا از وقتی سقط کردم ی جوره دگ شده زندگیم هم عذاب خودمو دارم هم این حسایی ک ب شوهرم دادم شوهرم اول رف حموم بعد نماز خوند درحالی ک همیشه نمازو‌زود می‌خوند بعد میرفت حموم

خدایا شکرت