2777
2789

فروشگاه زنجیره ای هر قلمی ۲۰ درصد تخفیف داره 

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میگن جدا هست رایگان میدن 

الکیه من که نشنیدم ..ینی شوهرم رفته بود پرسیده بود از خودشون گفته بودن هر قلم جنس ۲۰درصد تخفیف داره همین.

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..