2777
2789
عنوان

طعنه زدن

84 بازدید | 5 پست

من حدود دوسال پیش با یکی دوست بودم بعد با پسره یبار عکس گرفتم اون عکسع هم پخش شد  همه دیدن البته پسره هم لاشی بی خانواده بود بعد یه دوست صمیمی داشتم عین خواهرم میموندنشست قشنگ پشتم حرف درآورد اینا منم هیچی بهش نگفتم حالا داداش کثافتش هر موقع منو میبینه یا با دوستاش هست بهم طعنه میزنه اسم پسره رو میگه یا میگه وای اینجوری اونجوری حالم ازش بهم میخوره

دلم میخواد بدمش مث سگ بزننش که دیگه گوه نخوره 

به مادرشم نمیتونم بگم چون مامانش خیلی سلیطه هس

پدرشم ولشون کرده رفته 

این آدم اعصابم روان منو بهم ریخته

یه اشتباهی کردی،با یه نفر عکس انداختی به جای دو نفر،۲۰۰ نفر دیدن! خب که چی؟! 

مهم تویی و تجربه و عبرتی که گرفتی،نه طعنه آدم هایی که فقط خود خدا میدونه در خلوت دست شیطونم از پشت بستن..

به زندگی و اهدافت فکر کن..

آدمیزاد هم ارزشش رو نداره چه برسه به یه مشت فسیل و انگل!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اشتباهی کردی،با یه نفر عکس انداختی به جای دو نفر،۲۰۰ نفر دیدن! خب که چی؟!  مهم تویی و تجربه ...

بخدا منم یه آدمم اشتباه کردم و فهمیدم اشتباه کردم دشمنم بهم نیومد نگفت ولی از نزدیک ترینا هی حرف میشنوم💔

بخدا منم یه آدمم اشتباه کردم و فهمیدم اشتباه کردم دشمنم بهم نیومد نگفت ولی از نزدیک ترینا هی حرف میش ...

نزدیک ترین ترین ترین ترین خداست عشقم❤️

به خدای خودت قول بده سعی کنی کمتر اشتباه کنی و یاد بگیر تو فقط باید به خدا جواب پس بدی و فقط حرف و نظر خدا برات یک باشه(فقط خدا رو ، روی قلبت حک کن)

گورِ بابای جهنمی ها😉

نزدیک ترین ترین ترین ترین خداست عشقم❤️ به خدای خودت قول بده سعی کنی کمتر اشتباه کنی و یاد بگیر تو ف ...

مرسی گلم که با حرفات بهم امید دادی این حرفا همش میومد توی ذهنم و اذیتم میکرد

شهر ما کوچیکه بخاطر همین خیلی خرافاتی هم هستن 

همین دوستم که گفتم حتی شنیدم گفته دربارم که این دختر نیستو اینا واقعا دلمو شکوندن منم واگذارشون کردم به خدا