2777
2789
عنوان

یکی شارژ اشتباه زده واسم

684 بازدید | 24 پست

وای نمیدونید پدرم رو در اورده

با همسرم که صحبت کردم گفت احتمالا کلا......بردار یه و محلش نده

پنجشنبه با دو تا شماره ناشناس بهم زنگ زده بودن 

به یکیشون زنگ زدم جواب داد گفتش که میخواسته واسه مامانش شارژ بخره اشتباه زده به شماره من 

۲۰ هزار تومن هم بوده

گفت اگه میشه بزنید به همین شماره شارژو گفتم اوکی اگه شرایطش بود میزنم(کارتم سوخته فعلا) 

بعدش پیامک دادم بهش گفتم شماره ها که هیچ کدومش شبیه شماره من نیست چجوری انقدر اشتباه کردی😐

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مشکل پیش اومد ، همودم واسش شارژ خریدم ، پنجاهی بود ، زنگ زده بود با من دعوا داشت 🤣🤣🤣🤔 انگار من اشتباه کردم ، مردیکه میمون

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

برگشتم بهش گفتم فعلا شرایطش رو ندارم براتون بریزم شارژ رو

گفت اوکی هر وقت شد بزن

خلاصه منم دیگه دیدم خطرناکه و نمیشه همینجوری اعتماد کرد و دیدم ۲۰ هزار تومن چیزی نیست به نیتش ۲۰ تومن انداختم صدقه

دیروز خواب بودم ظهر مادرش زنگ زد دوباره😐با یه شماره جدید.... یعنی با سه تا شماره مختلف به من زنگ زدن که هیچچچچ کدوم شبیه شماره من نبودن

زنه شرو کرد داد و بیداد که واسه چی نمیزنی شارژ منو اینا

منم گیج خواب بودم درست حسابی جوابشو ندادم قط کردم

بلاک کردم این شماره هم

باورم نمیشه مردم واسه بیست هزار تومن هنوز اینجوری میکنن😐

بعدش دوباره امروز دیدم با یه شماره جدید از همراه اول برام پیام اومده که فلان شماره از شما درخواست شارژ کرده نمیدونم باید چیکار کنم 😐😐😐😐😐😐به نظرتون کار دیگه ای باید میکردم؟ 

منم این مشکل پیش اومد ، همودم واسش شارژ خریدم ، پنجاهی بود ، زنگ زده بود با من دعوا داشت 🤣🤣🤣🤔 ان ...

من راستش چون همسرم اینجوری گفت ترسیدم

نمیدونم والا نزدم واسش 

مال منم یکی۲۰ هزار تومن زده بودبا۳تاشماره مختلف زنگ زدبهم اخرش شمارش دادم همسرم براش زد

این مرده با ۴ تا شماره مختلف به من زنگ زد هیچ کدوم شبیه شماره من نبودن😂😐

خب چرا پولش رو ندادی؟؟

۲۰ تومن چیزی نیست ولی انتقال پول چه خطری میتونه داشته باشه:/

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خب پس بده گلم

اگه طرف با یه شماره زنگ میزد و شمارش شبیه من بود پس میدادم

ولی همین که با چهار تا شماره متفاوت که هیچ کدوم شبیه شماره من نبود زنگ زد مشکوک بود

همسرم گفت ترفند جدیده حساب خالی میکنن یا گوشی هک میکنن

برگشتم بهش گفتم فعلا شرایطش رو ندارم براتون بریزم شارژ رو گفت اوکی هر وقت شد بزن خلاصه منم دیگه دی ...

خب بده بره ، یه شارجه دیگه ، 😒😒😒😒 چرا بلاک کردی ، من با احترام شماره یک خط رو گرفتم و از گوشیم براش شارژ واریز کردم ، 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️