2777
2789
عنوان

فکم قفل میکنه دهنم باز نمیشه

532 بازدید | 10 پست

چند روز پیش تاپیک زدم گفتم فکم تق تق صدا میده گفتید ما هم اینطوری هستیم مهم نیست

اما  الان که چند روزی گذشته علاوه بر اینکه صدا میده دهنمو که میبندم استخوان بالایی فک و پایینی فک که باید روی هم قرار بگیرند کاملاً حس می‌کنم که رو هم قرار نمی‌گیرن

و همین باعث میشه وقتی دهنو می‌بندم فکم قفل می‌شه و می‌خوام باز کنم یه زور می‌زنم یه تق صدا میده و بعد باز می‌شه

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

مثلا یه چیزی یه جا گیر میکنه میکشیش یهو ول میشه میاد اونطوری!!

دارم دیوونه میشم خیلی اذیت می‌کنه😭😭😭

مامانم میگ بریم پیش شکسته بند شاید در رفته ولی آخه مگ در بره درد نمیکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ یعنی مشکل از استخونای فکم نباشه جدی در نرفته باشه شمام دهنت میخواستی باز کنی نمیشد؟

طق طق صدا میداد حرف میزدم خسته میشدم خیلی بد بود رفتم متخصص  گفت مشکلی نیست استرس کم کن کلسیم ویتامین دی پاینن بود الان قرص میخورم بهتر شدم 

طق طق صدا میداد حرف میزدم خسته میشدم خیلی بد بود رفتم متخصص  گفت مشکلی نیست استرس کم کن کلسیم و ...

یه مدت فقط صدا میداد الان یه هفته ای میشه که کاملا قفل میکنه دهنمو میبندم میخوام باز کنم یکم باز میشه قفل می‌کنه زور میزنم یه تق بدی میکنه باز میشه😭

دهان بیش اندازه باز نکن هروقت خمیازه میکشی فکت با دست بگیر زیاد باز نشه  هروز در ۳ بار  ۴۰ مرتبه آروم فکت باز کن ببند تا جای باز کن صدا نده ورزش هست خوب میشی 

من رفتم بیمارستان طالقانی اونجا به راحتی فکم رو جا به جا کردن جا افتاد ولی گفت از این به بعد باید خیلی مراقب باشه مثلا عطسه میکنی زیر دهنت رو با دست نگه داری یا...

کلا میگگه عضلات فک یه سریا ضعیفه این اتفاق میفته 

خیلی باید مراقب بود