2777
2789

کلاهمشو دادگاه تعیین میکنه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاهمشو دادگاه تعیین میکنه

عزیزم  من جلسات مشاورم تموم شده و مشاور گواهی عدم سازش رو رد کرد از اینجا ب بعدشم نمیدونم مراحلشو

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
عزیزم  من جلسات مشاورم تموم شده و مشاور گواهی عدم سازش رو رد کرد از اینجا ب بعدشم نمیدونم مراحل ...

وکیل داری؟مال منو وکیلم پیگیری میکرد

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
ن ندارم عقدم و کلا از مهریه هم میخوام بگذریم

اهان ایشالا هرچی صلاحته🙂

. اسی محض کنجکاوی میپرسم تو جلسات مشاور چیا میگن؟

اهوم مثلا میگه چجور آشنا شدید و چی شد ک ب مشکل خوردید و از این حرفا ب من گفت کلا ازدواج تون از اول غلط بوده

اهوم مثلا میگه چجور آشنا شدید و چی شد ک ب مشکل خوردید و از این حرفا ب من گفت کلا ازدواج تون از اول غ ...

انشاالله خیر باشه براتون

😔😔😔

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
انشاالله خیر باشه براتون 😔😔😔

ممنون . خیلی تو دوران عقد اذیت شدم کتکم زد خیانت کرد واقعا از لحظ روحی داغونم برام دعا کنید زودتر تمام شه

بنظرتون چقدر طول میکشه

برای من چون طرفم فراری و ورشکسته بود همش ۲۸روز طول کشید کلا کل پروسه طلاقمیعنی روز۲۹ام صیغه طلاق جاری شد 

دگ طلاق توافقی نهایتش چند ماه طول بکشه