2777
2789

من انجام دادم ،از چی میترسی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من انجام دادم ،از چی میترسی

قشنگم‌من اصلا حتی نمی تونم لنز بزارم اصلا آخه توی فیلم دیدم یک شی میزارن بین پلک 

الان عمل براتون خوب بوده دیدتون بهتر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم انجام دادم

منم اولش میترسیدم ولی اصلا هیچی نبود و ترسم علکی بود

اول چشممو با یه دستگاه باز کرد بعدم یه مایع رو ریخت توی چشمم دیگه بعد اون همه جا رو آبکی و از پشت یه عالمه آب میدیدم و حتی نمیفهمیدم داره دقیقا چکار میکنه ، بعدش هم یه نور سبز رو انداخت تو چشمم و تمام 

من تا دو سه هفته بعدش همه جا رو تار میدیدم ولی بعد به مرور همه چیز واضح شد و بعد دیدم چقدر بدون عینک چهرم قشنگ تره 😍 و همه جا رو  بدون عینک واضح میدیدم

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
قشنگم‌من اصلا حتی نمی تونم لنز بزارم اصلا آخه توی فیلم دیدم یک شی میزارن بین پلک  الان عمل برا ...

ببین انقدر زمان عمل کمه تا بیای متوجه  بشی تموم شده ،قبلش یه قطره میریزن یه کم بیحس میشه ،اون دستگاهم چشمات رو باز نگه میداره که پلک نزنی 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
از همون دستگاه میترسم درد داشت دستگاه گذاشت

نه بابا چه دردی ،اصلا نفهمیدم کی گذاشتن رو  چشمم

منم انجام دادم منم اولش میترسیدم ولی اصلا هیچی نبود و ترسم علکی بود اول چشممو با یه دستگاه باز کرد ...

ا چه مدت تار دیدی

من ۲ ماه شده اون دید کامل نرسیدم

یهو تار میشه یهو خوب میشه