2777
2789
عنوان

سرزمین مادری

474 بازدید | 14 پست

سلام دوستان فیلم سرزمین مادری میگن که فیلم تلویزیونی هست پس اگه تلویزیونیه چطور بازیگراش موهاشونو بیرون می‌ذارن چون تو تلویزیون حجاب کامل باید باشه برا همین سوال شد برام

از تلویزیون نبین خیلی س سانسور شده

هرچند فصل دومش چرت شد

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگ کسی رعایت نمیکنه حتی تلویزیون مگ تلویزیون نمیبینی

من خیلی وقته تلویزیون نگاه نمی‌کنم فقط ماهواره می‌بینم فقط. سریالم که داشتم نگاه می‌کردم شنیدم که تلویزیونیه برا همین سوال شد برام

در کل بعضی سریالا رو خیلی سخت نمیگرفتن اون موقع ها

مثلا سریال در چشم باد،سرزمین مادری،مدار صفر درجه

یه جورایی وابسته بودن‌‌..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه ها دیدین جدیدا تلویزیون سریالای قدیمی که دهه شصت ساخته و پخش شدن رو نشون میده که زنا موهاشون بیرونه. 

یه سریال خیلی قدیمی بود که مهرانه مهین ترابی و فردوس کاویانی بودن. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
من خیلی وقته تلویزیون نگاه نمی‌کنم فقط ماهواره می‌بینم فقط. سریالم که داشتم نگاه می‌کردم شنیدم که تل ...

خب این اولا مال دهه هشتاد هست که اون زمانها خیلی اهمیت داده نمی شد ضمن‌اینکه سریالهای تاریخی مربوط به دوران پهلوی را هیلی در مورد حجابشون سخت گیری نمی‌کنند البته همون موقع ساخت هم فکر کنم یک مدت به خاطربازنگری در پوش ش بازیگران زن متوقف واصلاح شده بود این تازه اصلاح شدش هست البته فصل دوم تقریبا حجابشون کامله فصل بک حجابشون یک کم بدهد چشم بادم قسمتهای شمال وقسمتهایی که فخرالسادات تو آمریکاست حجابشون ناجوره ولی کلا سریالهای تلویزیونی هنوزحجاب کامل را رعایت می‌کنند مگر سریال های تاریخی اونم نه خنه

دوسش دارم فیلمه رو.ولی واقعا فصل دو خیلی رو مخه

البته فصل دوم هم خداییش تا قسمت هشت که عروسی رهی بود خوب بود اما بعدش یک کم کسل کننده شد آپ به قول سایتروزنانه هفت صبح با بازگشت شاپرک تو قسمت ۱۴ به سریال طراوت وشادابی به سریال برگشت چون مواجهه رهی وشاپرک از فراز های جذاب سریالهای تو پیج سریال هم شنیدم که از بازگشت شاپرک خوشحال شدند وامی‌دارند که این روند ادامه پیدا کنه البته شاپرک تو فصل دوم‌حضور کوتاهی داره اما تو فصل سوم حضورش کامله تازه تو فصل سوم راضیه ویویفم البته با بازی گلچهره سجادیه وبابک حمیدیان برمی گردند.

من خیلی وقته تلویزیون نگاه نمی‌کنم فقط ماهواره می‌بینم فقط. سریالم که داشتم نگاه می‌کردم شنیدم که تل ...

تازه ب خی تز سریالهای دهه هشتاد وهفتادم هنین طورند مثلا امروز سریال فرمان را که مال دهه هستادهست از آی فیلم دیدم بازیگر نقش پیری شیرین پس از باران توش بود بخشی از موهاش معلوم بود یا مثلا علاوه برسریال تو برنامه های دیگه هم همین طور بود مثلا شیلا خداداد  هه هشتا  بعدشهرت تو‌مسافری از هند به یک برنامه از شبکه سه دعوت بود موهاش بیزون بود یا تو دهه نود یا اواخردهه هشتاد که الناز شاکردوست تو برنامه تحویل سال دعوت بود واینا وموهاشون بیرون بود .

دوسش دارم فیلمه رو.ولی واقعا فصل دو خیلی رو مخه

انشب تلویبیدن قسمتهای جدید را گذاشت با اینکه هردوقسمت تو زندان بود آمل بهتر شده بود آمار رضایتم بالاتر رفته بود دوقسمت قبل با زیر نود درصد یعنی ۸۸ درصد رسیده بود اما الان به بالای نود درصد یعنی نودوپنج درصد رسید کلا تو این فصلم قسمت خواستگاری وازد اج رهی باحال وبانزه بود.