2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره والا دکتر میگفت احتمالا کروناس نمی‌دونم والا بابا کاش ی هفته بعد این تعطیلات تعطیل میکردن یکم او ...

وواقعا، من همسرم گرفته وای انقد استرسیه چندبار دکتر رفته بنده خدا هنوز کامل خوب نشده انقد اخ و اوخ میکنه راضیم مریضی اونم بکشم اون خوب شه

وواقعا، من همسرم گرفته وای انقد استرسیه چندبار دکتر رفته بنده خدا هنوز کامل خوب نشده انقد اخ و اوخ م ...

نمی‌دونم والا دکتر اینجوری گفت ولی این مریضی هر چی ک بود خیلی سخت بود دختر من ی هفتس با استامینفن و شیاف سرپاست

نمی‌دونم والا دکتر اینجوری گفت ولی این مریضی هر چی ک بود خیلی سخت بود دختر من ی هفتس با استامینفن و ...

من پسرم اولی بردم دکتر اصلا انتی بیوتیک نداد گفت باید دوره ش رد بشه، باعث ضعیفی بچه میشه انتی بیوتیک دومی که بردم هم امپول بتا زد هم ازیترو داد، ادم نمیدونه حرف کدوم دکترو قبول کنه

یعنی اینا رو نمیدم داغ میشه تا ندارم اصلااا

بده اینجوری هم اون اذیت میشه هم خودت سر وقت بده اصلا بچه که خوب بشه مشخصه سرپا میشه، خواهر شوهر من دخترش گرفته بود هر وقت تب داست میداد تب بر نداشت نمیداد باعث شد تب و لرز کنه دوباره برگرده این مریضی خیلی سخت خوب شد سه چهار بار دکتر بردش

من پسرم اولی بردم دکتر اصلا انتی بیوتیک نداد گفت باید دوره ش رد بشه، باعث ضعیفی بچه میشه انتی بیوتیک ...

اره والا آدم میمونه ولی آدم می‌ترسه من خودم چند وقت پیش سرماخوردم گوشم درد میکرد نرفتم دکتر گفتم خودش خوب میشه زد پر ه گوشمو پاره کرد لعنتی

اره والا آدم میمونه ولی آدم می‌ترسه من خودم چند وقت پیش سرماخوردم گوشم درد میکرد نرفتم دکتر گفتم خود ...

شوهرم میگه تین واکسنایی که زدن معلوم نبود چیه همش مردم مریضن