2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 131 پست
اومیز تهران دا دی ۱۷ یاشیم دی درسیم قوتارا گدجایام تبریزا

شما گفتی ۱۷ سالمه درسم تموم شه برمیگردم تبریز؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ترکی آهنگ گولاواسیرام نوحه ترکی شعر ترکی همه شی ترکی 

اله جانینان ادامین آنا یوردی آیری بیزادی هیساد یرین دولدورماز

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
شما گفتی ۱۷ سالمه درسم تموم شه برمیگردم تبریز؟

آره کنکوری ام قبول شم سال بعد چون امسال نخوندم به دلایلی 

اگر سال دیگه هم قبول نشم بازم میرم تبریز

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
اول بدم میومد از ترکی الان برعکس شده 

ادم وقتی سنش بیشتر میشه خوب درک میکنه چیارو واقعا از تح دل دوست داره

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
آره کنکوری ام قبول شم سال بعد چون امسال نخوندم به دلایلی  اگر سال دیگه هم قبول نشم بازم میرم ت ...

ایشالا قبول میشید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)