2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 131 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تبریز   نیاز به تعریف نداره چون همتا نداره

اب هوای عالی .جمعیت خون گرم و......

عاشق شهرمم 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
اهل تبریز بهترین استان ایران از نظر خودم نژاد پرست نیستم ولی تبریز یه چیز دیگه س

صدرصد  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
تبریز     عاشق شهرمم

راسته که میگن وقتی بخوای بیای دانشگاه تبریز حتما باید ترکی بلد باشی چون اساتید سر کلاسا ترکی صحبت میکنن؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

راسته که میگن وقتی بخوای بیای دانشگاه تبریز حتما باید ترکی بلد باشی چون اساتید سر کلاسا ترکی صحبت می ...

اساتید ما کلا ترکی حرف میزنن چون از شهر دیگ دانشجو نداریم

ولی ترم پیش کرد زیاد بود استادا کلا فارسی تدریس میکردن

نه گلم اگ از شهر دیگه باشه فارسی تدریس میشه

راسته که میگن وقتی بخوای بیای دانشگاه تبریز حتما باید ترکی بلد باشی چون اساتید سر کلاسا ترکی صحبت می ...

خبر ندارم ولی هدفم تبریز اصل خاک تبریز رو دوست دارم هر وقت بر میگردم یک هفته بزور غذا میخورم گریه میکنم خوابم نمیاد . 

خیلی دوست دارم تبریز رو 

از مکان زندگیم هم حالم بهم میخوره تهران 

نه ولی اساتید فکر نکنم ترکی درس بدن

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
اساتید ما کلا ترکی حرف میزنن چون از شهر دیگ دانشجو نداریم ولی ترم پیش کرد زیاد بود استادا کلا فارسی ...

اها

یکی از اقوام پزشکی میخوند میگفتش که حتما باید ترکی یاد بگیری چون اساتید به ترکی میگن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

خبر ندارم ولی هدفم تبریز اصل خاک تبریز رو دوست دارم هر وقت بر میگردم یک هفته بزور غذا میخورم گریه می ...

نیه گدیبسن تهرانا جانیم؟

اها یکی از اقوام پزشکی میخوند میگفتش که حتما باید ترکی یاد بگیری چون اساتید به ترکی میگن

شاید اساتید اونا اونجوری بوده والا دانشگاه ما ک درک میکنن

خبر ندارم ولی هدفم تبریز اصل خاک تبریز رو دوست دارم هر وقت بر میگردم یک هفته بزور غذا میخورم گریه می ...

اها مرسی

همه جای ایران با ارزشه

منی که ۱۲ سال از زندگیمو شرق ایران گذروندم و الان ۵ ساله که غرب هستم اینو میگم

درسته اداب و رسوم متفاوته ولی همه جا خوبی خودشو داره

شاید اساتید اونا اونجوری بوده والا دانشگاه ما ک درک میکنن

اها مرسی❤❤

اومیز تهران دا دی ۱۷ یاشیم دی درسیم قوتارا گدجایام تبریزا

عه هن پس اوندا آز گالیر ایشالا گلرسن