2777
2789
عنوان

چقد حالم بده 😭

949 بازدید | 9 پست

خیلی تنهام هیچکیو ندارم باهاش حرف بزنم ن خواهر ن مادر ن حتی ی دوست ،باردارم ماه سوممه استراحت مطلقم اما شوهرم ازم انتظار داره مث بارداری اولم غذا بپزم و همه چی روال باشه،دخترم هفت سالشه مریضه کسی نیس حتی ی لیوان اب دستم بده مجبورم خودم بلند بشم برم ب کارام برس ،ازینورم این اقا میگه من میخام برم باشگاه برم استخر تو برام غذا درست نمیکنی ،فقط از ته قلبم بهش گفتم من بی کسم مریضم تنهام خدا برات بد بیاره 😭خیلی سختمه 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نمیشم چرا باردار میشید وقتی همسری دارید ک هیچ همکاری نداره:///

فک میکنه اگه میره دوبار از بیرون غذا میاره دیگه شاخ غول شکسته،ده بار میگه نمک نشناس من خوبی کردم تو نمیبینی.بچه ناخاسنه بود وقتی فهمیدم ک ضربان قلبش تشکیل شده بود

من خودمم الان بشدت مریضم جوری دلمو شکست و اشکمو دراورد ک واگذارش کرذم ب خدا

عزیزم من بچه ندارم ولی شوهرم عین شوهر شماست وقتی تاپیک دیدم یه لحظه آینده خودم دیدم 

میدونی مردها بیخیالن و ما زنها حساس 

عزیزم من بچه ندارم ولی شوهرم عین شوهر شماست وقتی تاپیک دیدم یه لحظه آینده خودم دیدم  میدونی مر ...

ادعای مهربونی و عاشقیش کمر اسمونو شکسته،اما من عادتش دادم راحت طلب باشه الان ک خودم افتادم ب حال روز بد ازم انتظار داره مث همیشه باشم

منم باردارم

خیلی حالم بده

هیچی نمیتونم بخورم

داغونم

نه خواهر نه مادر هیچکیو ندارم

همسرم همراه هست اما اصلا نیستش که بخواد کمکم بده. استراحتی نیستم اما جونی هم برای کارکردن ندارم. بچه اولم هم سی پی هست. خیلی سخته واقعا. ولی خب زیاد به همسرم سخت نمیگیرم. سعی میکنم غذاشو درست کنم. اگرچه به سختی. آخه اونم صبح تا شب میره سر کار واقعا جونی براش نمیمونه اگه غذا هم نخوره.